Uw winkelwagen

IVEO, EEN VLOEIEND DESIGN VAN BURGBAD

Prachtige Iveo badkamermeubels van Burgbad

Badkamermeubel Burgbad IveoMet de nieuwe Iveo collectie van Burgbad kunt u uw badkamer op unieke wijze verrijken. De badkamermeubels bieden veel bergruimte en worden uitgevoerd in keramiek en mineraal. Het ontwerp van de serie is tijdloos en gericht op eenvoud, met greeploos uitgevoerde lades en een grote, ronde spiegel. De spannende designs spelen op een opmerkelijke manier met symmetrie en asymmetrie. Met de Iveo badkamermeubels deelt u de badkamer in op een ruimtelijke wijze, en geeft u expressie aan de hele ruimte. Een interessante balans tussen opslagruimte, eigenzinnig ontwerp, en betaalbaarheid maakt de meubels van Burgbad Iveo tot een prima keuze voor iedere badkamer. De convexe lijnen van de badkamermeubels stralen elegantie uit, maar bieden ook praktische oplossingen.

 

Geef uw badkamer uitstraling met Burgbad Iveo

Dankzij het spel met rechte en licht krommende lijnen, en de spanning tussen symmetrisch en asymmetrische aspecten, hebben de Iveo badkamermeubels een geheel eigen karakter. Verschillende combinaties zijn mogelijk, waardoor u uw badkamer in kunt richten met verschillende modellen wastafels, spiegels en meubels, uitgevoerd in verschillende materialen, die toch duidelijk binnen één stijl blijven.

 

Wastafels van Burgbad Iveo

Net als bij het Egio badkamermeubel is ook in de Iveo-serie sprake van twee uitvoeringen: keramiek, of mineraal. Beide uitvoeringen hebben een zacht aflopende binnenkant en een opgehoogde rand, waardoor water niet zomaar wegstroomt. De mineralen uitvoering oogt iets lichter en heeft een verfijnde uitstraling, met dunne randen en een licht asymmetrische structuur. De keramieken wastafel daarentegen heeft een meer stevige uitstraling, en is op een meer klassieke manier uitgevoerd. Beiden hebben meer dan genoeg ruimte voor al uw badkameraccessoires.

Burgbad Iveo badmeubel
 

Verschillende uitvoeringen van de Burgbad Iveo-lijn

Beide uitvoeringen – zowel keramiek als mineraal – hebben dezelfde afmetingen. Het Iveo badkamermeubel van Burgbad is 72cm hoog en 49cm diep, en wordt geleverd in verschillende breedtes (65, 80, 100 en 120 centimeter). De brede uitvoeringen hebben twee kraangaten – in de keramische uitvoering – of worden uitgevoerd met twee aparte wastafelbekkens – in de mineralen uitvoering. In beide gevallen biedt de Burgbad Iveo serie genoeg ruimte voor gezamenlijk gebruik van de badkamer: ideaal dus als een ruimtebesparende en stijlvolle oplossing.

 


Gepubliceerd in: Badkamermeubels