Uw winkelwagen

JADO JES KRANEN VOOR DE BADKAMER MET NATUURLIJKE VORMEN

Jado Jes

Jado Jes kranenDe vormen van de natuur waren altijd al een grote inspiratiebron voor de architectuur, kunst of industrieel ontwerp. Met JES presenteert JADO nu een nieuwe kranenserie die helemaal in het teken van organisch design staat. De aloë vera plant is de basis voor de inspirerende vormgeving. De taps toelopende vorm van het blad met de specifieke kromming leverde het basisidee voor het design van de Jado JES wastafelkranen.

 

Of het nu om een bidet-, douche-, bad- of om wastafelmengkranen gaat, de vormentaal van de JES serie is consistent en autonoom. Daardoor is ze in harmonie met de meest uiteenlopende badkamercollecties en staat door haar sculptuurvorming uiterlijk toch weer centraal in iedere badkamer. Als afzonderlijke kraan of als onderdeel van een complete badkamer, Jado JES verenigt een uitmuntende functionaliteit met een harmonische vormgeving.

 

Het design van de nieuwe kranencollectie leverde het designduo ARTEFAKT uit Darmstadt. Helemaal trouw aan het motto ‘reduce to identity’ ontwerpen de designers Tomas Fiegl en Achim Pohl kwaliteitsproducten die al vaak internationale prijzen hebben gewonnen. In het middelpunt staat daarbij altijd de focus op de meest wezenlijke zaken. Met Jado JES zijn de designers erin geslaagd om een aantrekkelijke en autonome kranenserie te ontwerpen.

 

Het Jado Jes assortiment

JES heeft een breed assortiment met een groot scala aan oplossingen passend bij diverse badkamerontwerpen. Voor de wastafel kan er een keuze gemaakt worden uit een mengkraan met ronde of hoekige uitloop. Daarnaast is er ook een wandmengkraan en een elegante verhoogde versie beschikbaar.

Jado Jes doucheset
 

Douchemengkranen

Het aanbod douchemengkranen bestaat uit een opbouw douchemengkraan met volledig geïntegreerde S-koppelingen en rozetten alsmede uit diverse inbouwmengkranen en thermostaten met of zonder omstelling. De inbouwkranen zijn gebaseerd op het zeer montage vriendelijke EASYBOX inbouwsysteem dat voorzien is van het beproefde en uitgekiende DICHT-FIX systeem. Hierbij is de inbouwkraan drievoudig tegen water van binnen en buiten afgeschermd.

Jado Jes badrandcombinatie
 

Badmengkranen

Voor het bad kan men kiezen uit opbouwmengkranen, badrandcombinaties en inbouwkranen met wanduitloop of vulling via de overloop. Tot slot wordt het Jado assortiment gecompleteerd met een modern vormgegeven doucheprogramma met diverse handdouches en vlakke hoofddouches met een diameter van 200 mm of 300 mm


Gepubliceerd in: Kranen