Uw winkelwagen

JADO NEON KRANEN COMBINATIE VAN RONDE EN HOEKIGE VORMEN

Jado Neon

Jado Neon kranen serieDe nieuwe serie Jado Neon zorgt voor markante accenten in de keuken en de badkamer. Met het strakke geometrische ontwerp worden op harmonieuze wijze ronde en hoekige vormen gecombineerd. De synthese van cirkel en rechthoek verleent de gehele collectie kranen een uniek karakter.

Vrij van modieuze accenten wordt zij de perfecte partner voor puristisch belijnde wastafels, complete badkamers en moderne keukens. De elegante vormentaal is geheel in lijn met de actuele trend naar meer eenvoud en helderheid. Met de Jado NEON is een serie in het leven geroepen die volledig beantwoordt aan het verlangen naar pure esthetiek. De nieuwe kranenlijn is een aanwinst voor iedere moderne woonomgeving en is tevens een perfecte accessoire die altijd in het middelpunt van de belangstelling staat.

Met NEON blijft JADO trouw aan de drie basisprincipes van innovatie, design en kwaliteit die Jado hanteert gedurende haar meer dan 100-jarige bestaan. Zo zorgen de hoogwaardige verchroomde wastafelkranen, die onder meer ook beschikbaar zijn in een verhoogde versie, voor een optisch hoogtepunt bij opbouwwaskommen, terwijl de douche- en badmengkranen aantrekkelijke accenten in de complete badkamer creëren. Voor functionele schoonheid, afgestemd op de behoeftes van de gebruikers, zorgen ook de nieuwe NEON keukenkranen. De hoge uitloop en de zijdelingse hendel maken het dagelijks werk in de keuken een stuk gemakkelijker.

Voor het ontwerp van NEON is wederom het designteam ARTEFAKT uit Darmstadt verantwoordelijk dat reeds in het verleden bij de succesvolle introductie van de Jado series Glance en Glance Compact betrokken was. De toonaangevende designers Achim Pohl en Tomas Fiegl hebben reeds talloze internationale onderscheidingen ontvangen en staan bekend voor hun credo˜Reduce to Identity.


Gepubliceerd in: Kranen