Uw winkelwagen

JAGA PLAY BRENGT KLEUR IN DE RADIATOR

Jaga Play

Jaga-play-radiatorNooit zag je zoveel kleur in een radiator. De prachtige kleurencombinaties van Play4Girls of Play4Boys zorgen overal voor een vrolijke stemming. Maar ook in clean wit of stijlvol zwart blijft Play een hartverwarmende radiator met een sterke persoonlijkheid. Play it Safe Met zulke kleuren kan het niet anders dan dat de Jaga Play ook in vele kinderkamers terecht zal komen.
Daarom is ook extra aandacht besteed aan de veiligheid. De MDF gelakte omkasting zal nooit te warm worden. De zacht afgeronde hoeken maken de Play veel veiliger dan een stalen radiator. En alle onderdelen zijn mooi weggeborgen voor kleine vingertjes. Kijk maar naar de slim geïntegreerde en blokkeerbare thermostaatbediening.

In het hart van de Jaga Play bevindt zich de hoogtechnologische Low-H2O warmtewisselaar. Deze verwarmt sneller, egaler en veel nauwkeuriger. Daarmee is de Play een stuk zuiniger dan een gewone radiator en zorgt hij voor meer comfort. Play combineert zijn speelse look met een efciënte technologie. Drie maal meer warmte Warmtepompen, zonne-energiesystemen en condensatieketels hebben veel grotere radiatoren nodig vermits zij werken met zeer lage watertemperaturen, van soms niet meer dan 35°C. Geen probleem voor Low-H2O radiatoren. Deze moet u niet vergroten want met DBE levert dezelfde radiator 2 tot 3 maal meer warmte. Bovendien is de speciale versie DBE Pro ook geschikt voor passieve koeling, die door vele warmtepompsystemen geleverd wordt. Met DBE kan u vlot overschakelen naar alle nieuwe en milieuvriendelijke systemen. Kwestie van u goed voor te bereiden op de toekomstmet de Jaga Play!
Kijk hier voor de complete folder: Jaga PLay...


Gepubliceerd in: Radiatoren Gerelateerde artikelen: designradiatoren, Jaga, Play, verwarming