Uw winkelwagen

KERAMAG DESIGN VRIJSTAAND BAD EN INLOOPDOUCHE

Keramag Design

Keramag voorwand systeemHet premiummerk voor exclusieve badcultuur ‘Keramag Design’ is uitgebreid met een aantal hoogwaardige, nieuwe producten. Een stijlvol voorwandelement ‘Universal’, de douchebakken ‘Opale’ en het vrijstaande bad ‘Mattis’. De drie nieuwe producten geven de badkamer een bijzonder luxe accent. De tijdloos elegante noviteiten spelen in op de wensen van mensen die staan op een individuele inrichting, topkwaliteit en hoogwaardige producten.

 

Nieuw voorwandelement als design statement

Voor het hoogwaardig en harmonisch afronden van het Keramag Design closet in de privé-badkamer is het voorwandelement ‘Universal’ ontwikkeld. Dit element biedt niet alleen voordelen bij de installatie van hoogwaardige wandclosets of tegen de wand bevestigde staande closets, het is ook een design statement op zicht.

Het hoogwaardige glaspaneel met geïntegreerde bedieningsknoppen op het bijzondere, ruimtebesparende, vlakke reservoir en het edele frame uit geborsteld aluminium zijn gevat in een sober, organisch ontwerp als overtuigend, tijdloos elegante eenheid. Het glazen front met bedieningsknoppen is beschikbaar in de kleuren wit, zwart en taupe.

Keramag design inloopdouche
 
 

‘Opale’ voor meer doucheplezier

De nieuwe, vlakke design douchebak ‘Opale’ vormt eveneens een bijzondere aanvulling in het Keramag Design programma. Het geometrische design kenmerkt zich door een vormgeving met understatement. Met royale afmetingen biedt dit assortiment uiterst ruimhartige doucheruimten. Hiermee volgt ‘Opale’ de trend van grote, vlakke douchebakken.

De douchebak biedt twee zones. In de douchezone wordt weelderig gedoucht en in de droge zone, die ongeveer een derde van de douchebak meet, is ruimte voor het afdrogen. De douchezone en de droge zone lopen via een zachte welving in elkaar over. Ook het materiaal ‘Varicor’ van de douchebak is bijzonder. Deze minerale kunststof voelt aangenaam warm aan, is geluidsdempend en antibacterieel.

Vrijstaand bad
 
 

Mooier baden met vrijstaand bad ‘Mattis’

Met het hoogwaardige, vrijstaande bad ‘Mattis’ is het Keramag Design programma aangevuld met een luxueuze blikvanger. Het bad past qua vormgeving en uitstraling perfect bij de designseries ‘citterio’, ‘myDay’, ‘Preciosa II’ en ‘Silk’ en brengt een echte wellness-sfeer in de badkamer. Baden wordt een belevenis van genot en design.

‘Mattis’ is gemaakt uit het hoogwaardige ‘Resin Stone’. Dit materiaal uit in polyesterhars gebonden dolomiet, werkt geluid- en temperatuurisolerend en voelt aangenaam warm en zacht aan. Ondanks het grote volume heeft het bad slanke wanden met een verbrede badrand, als afleggedeelte voor badbenodigdheden, aan één zijde. Deze verbreding vloeit aan hoofd- en voeteneinde harmonisch weg in de badrand. De afvoer is in het midden van het bad gepositioneerd. Door het ‘Resin Stone’ materiaal is het bad uitermate sterk en duurzaam. Voor meer vrijstaande baden kijk hier..


Gepubliceerd in: Badkamers