Uw winkelwagen

KERAMAG ICON BADKAMER SANITAIR

Keramg iCon

keramag-icon-badkamermeubel

Qua design speelt de serie Keramag  iCon in op de urbane woonsfeer en is gepositioneerd in het middensegment. Alle wastafels hebben een sober, tijdloos modern design en kenmerken zich door een rechtlijnige buitenvorm, een vloeiend organische binnenvorm en royale afl egvlakken. Het assortiment omvat vier wastafels (60, 75, 90 en 120 cm), een dubbele wastafel (120 cm) en twee asymmetrische wastafels (50 en 90 cm) in rechtse of linkse uitvoering. Deze laatste zijn standaard voorzien van een decoratieve schaal, in mooi contrast met het witte keramiek.
Voor de toiletruimte biedt het assortiment een 38 cm brede fontein met kraangat links of rechts en een hoekfontein met een diepte van 32,5 cm. De closets en het bidet volgen de vloeiend organische vormgeving van de binnenkant van de wastafels. Daarmee vormen ze een fraaie tegenhanger voor de strakke geometrie van de buitenkant van de wastafels. Alle keramische producten zijn verkrijgbaar in wit. Trendkleuren en extravagante uitstraling De badkamer krijgt een geheel eigen sfeer door de combinatie van het keramiek met de bij passende badmeubels in hooglans wit of de hoogglanzende trendkleuren Bourgogne rood en Platina grijs. De in vorm en functie perfect afgestemde ladekasten, onderkasten, hoge kasten, zijkasten, lichtspiegels, planchets en spiegelkast bieden naast royale berg- en afl egruimte ook de basis voor een bijzondere combinatie van de meubels.

keramag-iconNaast de tijdloos moderne inrichting, kan door een spel met verschillende hoogten, kleuren en diepten ook een bijzondere of extravagante uitstraling gerealiseerd worden met de Keramag iCon serie.  Bij de lichtspiegels bestaat de mogelijkheid om het lichtelement vooraf naar links of rechts te verplaatsen. In samenhang met de planchets naast of onder de spiegels levert dit zeer persoonlijke accenten op. De meubels kunnen zo op verrassende wijze met elkaar in verband gebracht worden, waardoor de architectuur en de sfeer van de badkamer nieuwe impulsen krijgen.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Keramg, Sanitair, wandcloset, wastafel