Uw winkelwagen

KERAMAG RENOVA NR1 PLAN SANITAIR VERNIEUWD

Keramag Renova.

Keramag Renova sanitairKeramag heeft het succesvolle programma Renova nr. 1 Plan vernieuwd. Het vierkante ontwerp, dat in 2005 werd gelanceerd als een aanvulling op de succesvolle Renova Nr. 1 serie, is consequent toegepast en steeds verder uitgebreid. Naast een mooie badkamer meubellijn en wastafels voor de eigen badkamer zijn er ook modellen in de publieke sanitair lijn toegevoegd. Een belangrijke aanvulling betreft het waterloze urinoir met intelligente drainage technologie en een uiterst slim montagesysteem.

 

In het wastafel-segment is het laatste gat in de serie gesloten met de ontwikkeling van een nieuwe fontein met een bijpassende 39-cm brede onderkast waarvan de deur in het wit, wenge en robijn leverbaar is. Nieuwe meubels zijn ook beschikbaar voor de 50-cm fontein en de 55-cm wastafel waarvan de laatste met een deur of een lade. Dit betekent dat er nu onderkasten leverbaar zijn voor alle wastafels van de Keramag Renova nr. 1 Plan serie van 45 tot 130 cm in drie kleuren. Het wandcloset en het bidet hebben een facelift ondergaan en zijn nu beter afgestemd op het model dat ten grondslag ligt aan de wastafels.

 

De bijbehorende toiletzittingen kunnen geleverd worden met een softclose mechanisme. Bovendien helpt het wandcloset om water te besparen want het heeft genoeg aan een spoeling van 4.5 liter en verbruikt daarmee 25% minder water dan een normaal wandcloset. Het urinoir van de Keramag Renova nr1, dat kan worden uitgerust met een deksel, is in vormgeving aangepast en zorgt voor een overeenkomstige moderne look die ideaal past in de badkamer of het toilet. Al het keramiek is ook verkrijgbaar met de vuilafstotende KeraTect oppervlakte behandeling.

 


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: bad, badmeubel, Keramag, ligbad, Renova, Sanitair, wastafel