Uw winkelwagen

KERAMAG SILK FLEXIBELE BADKAMERINRICHTING

Keramag Silk.

Keramag SilkHet veelzijdige, complete badkamerconcept Silk van Keramag heeft een positie opgebouwd als maatstaf voor tijdloos elegante vormentaal en flexibele inrichting. Het design van de sanitairproducten uit de serie kenmerkt zich door een spannende balans tussen massieve en delicate vormen. Keramag Silk wastafelHet hart en gezichtsbepalende element van het Keramag Silk programma wordt gevormd door de wastafel; beschikbaar in zeven uitvoeringen met de breedtes 57, 60, 80, 100 en 120 cm. Daarmee wordt een veelheid aan inrichtingsmogelijkheden geboden.

 
 
 

Keramag introduceert binnen deze serie nu ook wastafelbladen en meubels in witte hoogglanslak. De uitvoeringen in Eiken of Wengé  Pangara blijven eveneens onderdeel van het assortiment. Alle wastafelbladen zijn aan de onderkant rondom voorzien van een iets verdiept geplaatste sierrand in chroomoptiek. De in maatvoering en design afgestemde wastafelonderkasten, zijkasten en hoge kasten zijn eveneens verkrijgbaar in de drie genoemde kleurvarianten. Ook voor de fontein is een bijpassende onderkast ontwikkeld met open en gesloten opbergruimte. De hoge kast biedt een spiegel op de binnendeur en LED-lichtstrook aan de binnenzijde van de kast. Het 140 cm brede wastafelblad laat zich combineren met een asymmetrisch vormgegeven, 60 cm breed meubelelement. Daarmee ontstaat bij deze Keramag Silk serie onder de wastafel zowel opbergruimte als beenruimte bij het aanzitten. De verrijdbare hocker, voorzien van kussen en verstelbaar in twee hoogten, is nu ook leverbaar in hoogglans wit. In combinatie met de bijpassende, hoogwaardige badmeubels biedt deze serie een hoge mate van extra functionaliteit en comfort. Zo dienen de wastafelbladen, met een diepte van 47 cm, als welkome extra aflegruimte voor allerlei badkamerbenodigdheden.

 

Keramag Silk wandclosetEen extra highlight van deze serie de make-up module, die aansluitend aan het wastafelblad geïntegreerd kan worden. Deze is beschikbaar in dezelfde kleuren als de meubels en wastafelbladen en voorzien van de kenmerkende sierlijst in chroomoptiek. Door het openen van de make-up module wordt de geïntegreerde spiegel met verlichting zichtbaar. Deze spiegel is nu voorzien van een variabel instelbaar scharnier voor aanpassing van de hoogte aan de grootte van de gebruiker. Hiertoe kan de spiegel tot 2 cm gekanteld worden. Het onderste deel van de make-up module biedt ruimte aan kleine make-up artikelen.

 


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Keramag, Sanitair, wastafels, badmeubelen