Uw winkelwagen

KERAMAG XENO

Keramag Xeno

Keramag-XenoDe robuuste serie Keramag Xeno werd onlangs uitgebreid met een nieuwe meubellijn voor zowel badkamer als toilet. Het programma bestaat uit onderkasten voor wastafel en fontein en hoge kolomkasten uitgevoerd in de kleuren hoogglans wit of antracietgrijs, aangevuld met bijpassende lichtspiegels.
Het keramiek van de badkamerserie Keramag Xeno kenmerkt zich door haar strakke lijnenspel wat de badkamer een robuuste en tegelijk rustgevende uitstraling geeft. Het nieuwe meubelgamma trekt deze lijnen letterlijk door waardoor een harmonieus totaalbeeld ontstaat.

Badkamerconcept
De nieuwe Keramag Xeno badmeubels zijn voorzien van uittrekbare opberggedeelten en laden, die met strakke, geïntegreerde grepen worden open- en dichtgedaan. De demping van de deuren en laden zorgt voor een stille sluiting. Daarnaast hebben de laden een indeling voor extra overzichtelijkheid. De onderkasten voor wastafels zijn verkrijgbaar in dezelfde breedten als de wastafels zelf: 60, 90 en 120 cm. Deze perfecte combinatie is ook weer terug te vinden in de bijpassende lichtspiegels.

Ook voor toilet
De minimalistische vormgeving wordt ook doorgevoerd in de toiletruimte. De 40 cm brede fontein - met kraangat aan linker- of rechterzijde- en bijpassende onderkast en lichtspiegel creëren een rustgevende en representatieve ruimte.

De kasten (hoge kolom en wastafel-/fonteinonderkast) zijn leverbaar in hoogglans wit of hoogglans antracietgrijs en tezamen met de lichtspiegels verkrijgbaar.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: Keramag, Sanitair, wandcloset, wastafels, Xeno