Uw winkelwagen

KERMI DOUCHECABINE MET EXTRA

De Kermi glasdecors geven de douche een expressie

KermiExtra doucheIn de hedendaagse samenleving willen we ons bij het inrichten van het interieur onderscheiden en een eigen statement hieraan meegeven. Dit verlangen naar individualiteit komt uiteraard niet enkel tot uitdrukking bij het ontwerpen van de woonkamer, keuken of slaapkamer maar zeker ook in de badkamer. Voor diegene die op zoek is naar iets speciaals voor in de badruimte kan nu ook denken aan een bijzonder individueel uitgevoerde douchecabine. De douchecabines en douchewanden van Kermi zijn nu verkrijgbaar met een groot aantal zandstraaldecor die passend zijn bij veel verschillende woonstijlen.

Kermi Extra douchedeur
 

Kermi is de juiste keuze

Door de speciale uitvoeringen van de douchecabine KermiExtra kunnen persoonlijke doucheruimtes worden samengesteld en geïnstalleerd. Er zijn vrijwel geen grenzen aan de ontwerpmogelijkheden: gekleurde profielen en handgreepoppervlakken, gezandstraalde decoratieve glazen wanden, geïntegreerde spiegeloppervlakken of alle denkbare combinaties van profielen, scharnieren en handgrepen. Met de talloze combinatie mogelijkheden is er altijd een, bij uw badkamer of doucheruimte, passende douchecabine samen te stellen die uw smaak weerspiegelt.

Kermi Extra douchecabine
 

Verschillende glasdecoraties of eigen ontwerp

Zandstralen met een decor bijvoorbeeld, geeft elke douchecabine een persoonlijk handschrift. Het sterke veiligheidsglas van de Kermi douchewanden en -cabines en is gemaakt voor grote oppervlakken. Kermi biedt 18 verschillende zandstraal motieven om uit te kiezen. Deze komen overeen met de behoefte aan aantrekkelijke verschijning die de gekozen designstijl ondersteunt en zich perfect aanpast aan de badkamer. De glasdecors verschillen van grafisch eenvoudig tot aan speelse patroon, alles is mogelijk. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kan het hele glazen douchewand oppervlak of slechts gedeelten van de douchecabine wand met een decor worden versierd. Voor nog meer individueel design en vormgeving kan het glas ook worden verfijnd met een geheel eigen persoonlijk motief. Individueel ontwerp met hoogwaardige gezandstraalde decors door de speciale service van KermiExtra. Voor het slijten of vervagen van de aangebrachte motieven hoeft niet te worden gevreesd. De decors die gecreëerd worden met behulp van zandstralen behouden hun volle charisma, zelfs na jaren van intens gebruik.

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Douche