Uw winkelwagen

KEUCO DOUCHEPLANCHET, EEN STIJLVOL BADKAMERACCESSOIRE

KEUCO biedt de perfecte combinatie van vormgeving en opbergruimte

keuco badkameraccessoiresDe dagen dat het hele gezin dezelfde shampoo en verzorgingsproducten in de badkamer gebruikt, zijn allang voorbij. Er is veel vraag naar opbergmogelijkheden onder handbereik voor de verschillende verzorgingsproducten in de douche. Tegelijkertijd is de douche een blikvanger in de badkamer die bij voorkeur dan ook opgeruimd en stijlvol dient te zijn. De nieuwe KEUCO doucheplanchetten hebben beide en interpreteren de opbergruimte in de badkamer verfrissend anders. Deze badkameraccessoires bieden veel ruimte en hebben een trendy uiterlijk en zijn in het wit of grijszwart poedercoat aluminium dan ook stijlvolle designobjecten in de doucheruimte.

keuco doucheplanchetten
 
 

Accessoires van KEUCO in meerdere modellen

Naast twee modellen voor wandmontage, is er ook een KEUCO doucheplanchet met een duurzame gelijmde bevestiging die aan gladde oppervlaktes zoals tegels of een glazen douchewand bevestigd kan worden. Eenvoudig zonder boren maar door de tweecomponentenlijm nog steeds bijzonder stevig aan de muur. Een derde variant is het planchet dat aan de bovenzijde van de douchewand kan worden opgehangen en nog gemakkelijker een stijlvolle opbergruimte onder handbereik biedt. Welke wijze van bevestiging er ook wordt toegepast, elk doucheplanchet kan, bijvoorbeeld voor het reinigen, gemakkelijk worden verwijderd door deze omhoog van de bevestiging af te schuiven.
 

keuco doucheplanchet-bevestiging
 
 
 

Mooie en praktische badkameraccessoires

Of het nu een model betreft dat aan de voorzijde gesloten of halfopen is, het doucheplanchet zorgt voor een opgeruimde badkamer. Tegelijkertijd is deze bijzonder praktisch omdat de benodigde verzorgingsproducten tijdens het douchen direct beschikbaar zijn. Alle varianten scoren met een praktisch detail: twee zijdelingse uitsparingen aan de onderzijde voor het ophangen van verschillende douchegarnituren zoals zeep aan een koord. Met een breedte van 350 mm bieden de KEUCO doucheplanchetten veel opbergruimte. Naast de standaardmaten is dit handige KEUCO badkameraccessoire ook leverbaar in een breedte tot één meter. Daarmee vindt elk verzorgingsproduct meer dan genoeg plaats in deze stijlvolle opbergruimte.
 
 
 
 
 
 
 
 
keuco douche-planchet

keuco doucheplanchet 100cm

keuco planchet douche

 

 


Gepubliceerd in: Accessoires, badkamer nieuws