Uw winkelwagen

KEUCO ILOOK MOVE: DE PERFECTE METGEZEL VOOR SCHOONHEIDSVERZORGING

Verlichte make-up spiegel van KEUCO met comfortabele installatie en bediening

keuco ilook-move make-up spiegelEen make-up spiegel of scheerspiegel staat hoog op de populariteitslijst van alledaagse badkameraccessoires en cosmetica toebehoren. Niet alleen thuis maar ook tijdens vakantie of in de badkamer van een hotel. De cosmeticaspiegel iLook_Move van KEUCO maakt indruk met zijn innovatieve scharnier- en LED-verlichtingstechnologie. De perfectie van de kwaliteit van de scheer- of make-up spiegel met een vijfvoudige vergroting en het slanke, elegante design in ronde of vierkante vorm laten niets te wensen over. Het ontwerp van de design studio Tesseraux + Partner heeft met zijn innovatieve technologie en bijzonder ontwerp de felbegeerde Design Plus-prijs en de IF-product ontwerpprijs gewonnen. De KEUCO iLook Move is beschikbaar in verschillende modellen met verschillende soorten van verlichting.

keuco ilook-move make-upspiegel
 

Make-up spiegel met schakelaar

De verlichte iLook_Move met tuimelschakelaar biedt speciaal comfort. Het model met een lichte kleur van 6500 Kelvin wordt direct op de make-up spiegel aan- en uitgezet. De schakelaar is ook bij eerste gebruik, zoals bij een hotelverblijf, duidelijk zichtbaar. De verlichting in combinatie met de vijfvoudige vergroting maakt details zichtbaar en ondersteunt het aanbrengen van cosmetische producten. De KEUCO make-up en scheerspiegel scoort ook punten tijdens de installatie, omdat de voeding en de wipschakelaar in het ontwerp zijn geïntegreerd en een beschikbare stroomaansluiting voldoende is. Indien nodig kan de verlichting ook via de verlichtingsschakelaar van de badkamer worden bediend.

keuco ilook-move badkamerspiegel
 
 

Afwerkingen in verschillende materialen maken het aanbod compleet

Alle modellen zijn naast een afwerking in chroom, aluminium en roestvrijstaal beschikbaar in meerdere exclusieve oppervlakte afwerkingen zoals brons, nikkel en zwart chroom, allemaal met de keuze tussen geborsteld of gepolijst. De KEUCO iLook Move spiegel schijnt door zijn geavanceerde scharniertechnologie, waarmee de zwenkarm driedimensionaal kan worden versteld. Zo kan de spiegel optimaal in de posities: hoogte, zijdelings en scheefstand worden gepositioneerd. Het bijzonder fraaie ontwerp bereikt een maximale hoogte zonder conventionele muurbeugel. Vanwege de hoge flexibiliteit van zijn zwenkarm, kan de iLook_move zowel staand als zittend worden gebruikt.

keuco ilook-move spiegel
 
 
 

KEUCO iLook_Move is een perfect sieraad

De extreem stabiele wandmontage en de hoge kwaliteit maken het tot een onmisbare metgezel in de badkamer voor vele jaren. De speciale scharniertechnologie maakt het een perfect apparaat voor frequent gebruik, zoals in hotelbadkamers. Maar de iLook_move kan nog meer, de LED-lamp is duurzaam, het stroomverbruik is minimaal. High-tech voor schoonheidsverzorging en tegelijkertijd een perfect sieraad met een sensuele en elegante uitstraling.

keuco ilook-move make-up spiegel

 


Gepubliceerd in: Accessoires