Uw winkelwagen

KEUCO ROYAL REFLEX.2 SPIEGELKAST EN SPIEGEL

Meer sfeer in de badkamer met extra LED lichten van KEUCO ROYAL REFLEX.2

Keuco Royal Reflex.2 spiegel"Maak iets nog beter" - het motto past perfect bij de spiegelkast en de ROYAL REFLEX.2-lichtspiegel van KEUCO. De succesvolle modellen zijn verrijkt met de meest innovatieve technologie en overtuigen met nieuwe functies.Voor een aangename lichtopbrengst moest de bestaande conventionele spiegelverlichting wijken voor de nieuwste LED-technologie. De LED's geven een warm wit en bijzonder comfortabel licht van 3000 Kelvin en hebben een aanzienlijke levensduur van meer dan 30.000 branduren. Naast de frontale verlichting over de hele breedte hebben de ROYAL REFLEX.2 spiegelkast en de spiegel een extra lichtbron gekregen. De wastafelverlichting aan de onderzijde van de spiegelkast is een bijzonder aantrekkelijk element. Bij het badkamermeubel met een dubbele wastafel van 130cm breed is het LED-licht ook dubbel uitgevoerd.

Keuco Royal Reflex.2 wastafelverlichting
 

KEUCO smart rotatiedimmer

En KEUCO is een stap verder gegaan, de rotatiedimmer vervangt de tuimelschakelaar. Deze is geplaatst aan de onderzijde van de spiegelkast waarbij er gekozen kan worden uit drie verschillende verlichtingsinstellingen. Met een korte druk op de draaidimmer wordt de verlichting in- en uitgeschakeld. Door de draaidimmer ingedrukt te houden wisselt deze tussen de verschillende lichtinstellingen: de wastafelverlichting, de verlichting van de spiegelkast of de spiegelverlichting of alle lichtbronnen tezamen. Draaien van de dimmer past de intensiteit van het licht aan.
 
 
Keuco Royal Reflex.2 spiegelkast
 

Verschillende breedtematen KEUCO Spiegelkast en spiegel

De KEUCO ROYAL REFLEX.2 spiegelkast of lichtspiegel is uitermate flexibel, omdat de modellen verkrijgbaar zijn in vijf maten van 500 tot 1.300 mm. Afhankelijk van de breedte van de spiegelkast is deze uitgerust met een, twee of drie spiegeldeuren die ook aan de binnenzijde van spiegels zijn voorzien. De nieuwste LED-technologie met dimmer zorgt voor een aangename lichtkleur en een goed rendement bij de KEUCO ROYAL REFLEX.2 verlichte spiegel- en spiegelkast. Op de moderne draaidimmer kunnen verschillende lichtscenes en helderheden worden ingesteld.
 
Keuco Royal Reflex.2 spiegelverlichting

 


Gepubliceerd in: Badkamermeubels