Uw winkelwagen

KINEDO DOUCHEBAK DESIGN

Diverse douchebakken van Kinedo Kinestone

Kinedo Kinestone douchebak verzonken in de vloerMet de uitgebreide Kinestone-lijn van Kinedo kiest u een douchebak die past bij uw badkamer. De zeer vlakke douchebakken zijn zeer stevig, en worden uitgevoerd in veel verschillende kleuren en structuren. De Kinestone wordt precies op maat gemaakt, wat de douchebak bij uitstek geschikt maakt voor een inloopdouche.

 

Douchebakken van Biolith

De douchebakken van Kinedo zijn van hoogstaande kwaliteit. Het gebruikte materiaal in de Kinestone-serie, het speciaal door Kinedo ontwikkelde Biolith, is schokbestendig, vederlicht en bovendien antislip. In zowel de Kinesurft als de Kinecompact-series wordt gebruik gemaakt van Biocryl en Biotec: een duurzaam antibacterieel en isolerend materiaal, waar u veilig en comfortabel in kan douchen.

 

Kinedo Kinestone-douchebakken

De Kinestone-serie van Kinedo combineert gebruikersgemak met hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle designs. De extra vlakke douchebakken worden geleverd in zes natuurtinten en zijn uitgevoerd in Biolith (zowel in leisteen als met een korrelpatroon). De douchebakken worden op maat gezaagd, en hebben een hoogte van 3cm. De centrale waterafvoer is uitgevoerd in verchroomd RVS.

Kinedo Kinestone douchebak doucheplaat

De Kinesurf-douchebakken van Kinedo

De douchebakken in de Kinesurf-lijn onderscheiden zich door hun extreme vlakheid. Ze zijn dan ook zeer geschikt voor inloopdouches. De hoogte van de bak, die versterkt is met een metalen frame, is 3 centimeter. Ook kan de douchebak volledig ingebouwd worden. Door gebruik van Biocryl- en Biotec-materialen is de douche zeer schokbestendig en toch licht.

 

De Kinecompact-serie

Net als de Kinesurf-lijn wordt ook de Kinecompact uitgevoerd in Biocryl en Biotec. Deze douchebak is relatief hoog (8,5cm, sifon meegerekend) en kan eenvoudig geplaatst worden op de vloer. Ook deze bakken zijn versterkt met een metalen frame. De verstevigingspoten aan de onderkant worden uiteraard meegeleverd.

 

Koop een douchebak van Kinedo

Zoekt u een stevige, stijlvolle douchebak die gemakkelijk ingebouwd kan worden? Dan ben je bij Kinedo aan het juiste adres. De douchebakken zijn gemakkelijk te installeren, en worden geleverd met alle benodigdheden, zoals sifon en afvoerrooster. Kinedo levert douchebakken in verschillend kleuren, met afmetingen tussen de 80 en 180 centimeter, die ter plekke op maat gezaagd kunnen worden.

 


Gepubliceerd in: Douche, Installeren