Uw winkelwagen

KLUDI PUSH KRAAN VOOR DE KLEINE BADKAMER

Hoe je Kludi Push een kleine badkamer luxe maakt

Kludi Push kraanEen kleinere badkamer hoeft niet minder luxueus en comfortabel te zijn. Met een beetje hulp van een expert en met de juiste producten, zoals de Push kranen van Kludi, is er veel meer mogelijk dan je denkt. Waarom zou je met minder genoegen nemen, terwijl de badkamer misschien wel de meest gebruikte ruimte is in je huis. Wanneer je badkamer grondig aan renovatie toe is, maar de ruimte beperkt blijft, is het van belang dat je je wensen op papier schrijft. Waar moet mijn badkamer aan voldoen? Wat zijn mijn verwachtingen en welke basisfuncties mogen niet ontbreken? Wanneer de badkamer ook wordt gebruikt door kinderen of senioren dan is de compacte kraan Kludi Push een uitkomst.
 

Kludi Push een douchekraan met drukknoppen

Om te voorkomen dat het water uit de douche of kraan te heet wordt, kun je met de Kludi Push op een zeer eenvoudige manier vooraf de gewenste temperatuur instellen. Met de aanvullende HotStop veiligheidsfunctie voorkom je dat het water boven deze temperatuur komt. Er is een uitvoering met één drukknop en een uitvoering met twee drukknoppen, net wat u wenst. Met de enkele on/off drukknop kun je de kraan uit en aan doen met één simpele druk op de knop. Met een tweede drukknop is het mogelijk de gewenste temperatuur vooraf in te stellen.

Kludi Push kraan

 

Een kraan met comfort voor elke badkamer

Deze kraan voor bad en douche is ontworpen voor kleinere badkamers, maar komt tegemoet aan de vele wensen en behoeften van verschillende gebruikers. Met een prachtige vormgeving gecombineerd met eenvoudig te bedienen knoppen is de Kludi Push de uitkomst voor iedere badkamer, groot of klein. Geniet van een verkwikkende douche of bad door middel van een simpele druk op de knop.

 

 


Gepubliceerd in: Kranen