Uw winkelwagen

KORALLE MYDAY EN S550 DOUCHECABINES EN WANDEN

Koralle S550 en myDay.

Koralle MyDay douchecabineKoralle introduceert het nieuwe, omvangrijke douchewandenconcept "myDay", afgestemd op het "myDay" badkamerconcept van Keramag. Voor het eerst wordt met deze serie een deurgreep op het profiel getoond.
Dit maakt deze serie onderscheidend; de douchecabine krijgt hierdoor een bijzonder slanke, lichte en elegante sfeer. Verder zorgt de montage van de greep ervoor dat het glasoppervlak eenvoudig te reinigen is. Onder de naam "myDay Comfort" biedt het assortiment ook een reeks van royale oplossingen voor het creëren van een doucheruimte voor de steeds meer gevraagde, barriërevrije badkamers. Gemakkelijk bedienbare schuifdeuren ontsluiten de maximaal 150x150cm grote drempelloze douchecabines.

 

Koralle S550 douchecabineKoralle introduceert ook uitbreidingen binnen bestaande douchewandseries. Zoals de douchewand "Koralle S550 by Antonio Citterio". Deze designserie werd vorig jaar geïntroduceerd en is nu uitgebreid met drie nieuwe modellen. Vlakke, hoekige profielen in hoogglans aluminium geven de draaideurmodellen hun karakteristieke uitstraling.

 

 


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: Douche, douchecabine, Koralle