Uw winkelwagen

LAUFEN LB3 MODERNE BADKAMER KLASSIEK OF DESIGN

Laufen LB3

laufen-lb3-badkamerLaufen presenteerde tijdens de ISH-beurs in Frankfurt het badkamerconcept Lb3. Het badkamerensemble is leverbaar in de drie stijlen"Modern"™, "Classic"™ en "˜Design"™. De "Modern"™ wastafel neemt de moderne stromingen en de stijl van het Bauhaus over. De "Classic"™ wastafel is met de dubbele contourlijn synoniem aan tijdloze elegantie. En de kubus en de zachte vormen van de randen
van de "Design"™ wastafels hebben op hun beurt een karakteristieke eigenheid. Het omvangrijke Laufen LB3 assortiment biedt de keuze uit een opbouwwastafel, meubelwastafels en een sculpturale wastafel met zuil. Een bijzonder kenmerk van de Lb3-wastafels is de onzichtbare af- en overloop.
laufen-lb3-wastafel-wandcloset-bidet
Het Lb3 closet- en bidetassortiment kent een grote variatie en praktische details. Alle bevestigingspunten zijn onzichtbaar weggewerkt. Optioneel zijn de closetzitting met dempingsmechanisme, de onzichtbare overloop bij het bidet en de antibacteriële closetzitting. Een highlight in de Lb3-serie is het met echt houtfineer beklede bad. Het bad meet 180x80x46 cm en heeft een rugwand in een hoek van 30 graden. Extra comfort bieden een opstap met leuning, een zacht gelkussen en de geïntegreerde badrandcombinatie. De bijpassende douchebak heeft een hoogte van slechts 1,5 cm, zodat deze geschikt is voor een vlakke opbouw of een gelijkvloerse, drempelvrije inbouw.

 

Het bijbehorende meubelprogramma in hoogwaardig fineer heeft een sobere uitstraling. Bij het meubelassortiment hoort ook een trolley met laden die tevens te gebruiken is als verrijdbaar zitelement. Het Lb3 spiegelsysteem bevat afzonderlijke elementen die gebaseerd zijn op een modulair systeem, waarmee toiletkasten op maat kunnen worden samengesteld. Het Laufen Lb3-programma wordt gecompleteerd met accessoires en kranen. De kranen zijn leverbaar als één- en tweegreeps mengkranen en één- en driegatsuitvoering bad- en douchekranen. Het accessoireprogramma loopt uiteen van handdoekhouders en planchetten tot en met drinkglazen en zeepdispensers.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Laufen, Sanitair, wandcloset, wastafels