Uw winkelwagen

LAUFEN PRO BADKAMERMEUBELS

Laufen badmeubels

Laufen Pro badkamermeubelLaufen pro is een veelgevraagde badkamerlijn voor zowel projecten alsook voor prive-badkamers. Dit heeft de lijn vooral te danken aan het prachtige design, het brede assortiment en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Laufen pro krijgt nu ook een eigen meubelprogramma dat qua kwaliteit, design en prijs perfect bij de serie past. En er is een exclusieve nouveau: een sifon die de ruimtevretende sifonuitsparingen in de wastafelmeubels overbodig maakt.

We kennen het allemaal, die ergerlijke uitsparing in wastafelmeubels. Door de productiewijze van de standaard sifons moest er altijd een uitsparing in de laden worden aangebracht; een verlies van kostbare opbergruimte. Laufen komt nu met de oplossing voor dit probleem in het nieuwe meubelprogramma van de serie Laufen pro. De clevere Zwitsers ontwikkelden samen met enkele vooraanstaande producenten een nieuw type sifon. Dankzij deze vinding is er geen sifonuitsparing meer nodig in de laden van wastafelkasten. Laufen beschikt over het exclusieve verkooprecht van deze innovatieve sifon.

De geïntegreerde handgreep is een design- en functiekenmerk dat we in alle meubels terugzien. Zo heeft de badkamergebruiker nog meer ruimte voor de wastafel. Een comfort-element dat niet langer aan dure designmeubels is voorbehouden. De Laufenpro badmeubelen zijn in drie trendkleuren verkrijgbaar: wit, cappuccino mat en wenge. De wenge-uitvoering heeft dankzij het 3D-structuuroppervlak een welhaast echte hout feel en look. De details laten zien hoeveel aandacht er aan kwaliteit is besteed: alle laden sluiten dankzij het geïntegreerde soft-close mechanisme soepel en geruisloos. Wandmontage is dankzij het flexibel instelbare 3D-montagesysteem opvallend eenvoudig en overzichtelijk.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: badkamermeubel, Laufen, Sanitair, wastafel