Uw winkelwagen

LAUFEN PRO BADKAMERMEUBELS

Laufen Pro

Laufen Pro badmeubelHet assortiment van Laufen Pro is uitgebreid met een badkamermeubelserie, met een kwaliteit, design en prijs die perfect op de collectie aansluiten. Én de serie biedt een unieke innovatie: een speciaal ontworpen sifon, die een uitsparing in de meubels overbodig maakt en zo extra ruimte in de lade oplevert.

Bergruimte.

Laufen lade bergruimte
Dit is al een oud probleem in de badkamer met luxe sanitair eenheden. Door het ontwerp van conventionele sifons, moest altijd een insnede worden gemaakt waardoor de gebruiker van waardevolle opslagruimte werd beroofd. De badmeubelen specialist Laufen heeft gezocht - en gevonden - en komt met een oplossing met de nieuwe meubellijn in de Laufen Pro Serie. Dit ingenieuze Zwitserse bedrijf ontwikkelde een nieuw type sifon samen met een bekende fabrikant. Deze zorgt ervoor dat de onderkast lades in de reeks niet langer een sifon insnede hebben. Laufen heeft de exclusieve distributierechten voor deze innovatieve ontwikkeling.

De meubillijn van Laufen Pro heeft nog meer te bieden. Dankzij de duidelijke, tijdloze designs is elke badkamer voorzien van een schone makkelijk te onderhouden omgeving met veel bergruimte. Complimentair aan de uitgebreide Laufen Pro wastafellijn zijn er nu acht luxe eenheden met lade en optionele geïntegreerde lade, inclusief een hoge kast met glazen planken. Ze zijn veelzijdig, robuust en zeer praktisch en bieden oplossingen voor een verscheidenheid aan ruimtes.

Een duidelijke ontwerpkeuze en functioneel kenmerk van het meubilair is een geïntegreerde handgreep die de badkamer gebruiker meer ruimte voor de wastafel geeft - een handig element dat voorheen alleen te vinden was op veel duurdere designer meubels. Een praktische handdoek houder kan worden gekoppeld aan de zijkant. Dit kan eenvoudig worden geïnstalleerd dankzij voorbereide boorgaten aan de binnenkant van het meubilair. Het meubilair is ontworpen voor duurzaam gebruik in de badkamer, Laufen heeft gekozen voor een extreem krasvast, water-en UV-bestendig, gemakkelijk te reinigen oppervlak. Het is verkrijgbaar in designkleuren wit, mat cappuccino en wenge. Dankzij het gestructureerde 3D-oppervlak is de wenge optie bijna echt hout qua look en feel.

Als u denkt dat zo veel comfort en kwaliteit kostbaar is staat u een verrassing te wachten. In overeenstemming met de Laufen Pro traditie, zijn de nieuwe meubels tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verkrijgbaar. De kwaliteit van het nieuwe meubilair kenmerkt zich door het hoge detailniveau van afwerking. Alle laden hebben stevige metalen zijkanten en met het geïntegreerde soft-close mechanisme, sluiten de lades zacht en geruisloos. De lade fittings en deurscharnieren zijn van hoge kwaliteit en ontworpen voor een lange levensduur. Wandmontage is eenvoudig en duidelijk dankzij een flexibel 3D-fixatie systeem. Extra aluminium stelvoetjes kunnen besteld worden om de stabiliteit te waarborgen, afhankelijk van de muur en de structuur.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: badkamermeubel, Laufen