Uw winkelwagen

LIGBAD MY ART EEN LIGBAD MET INDIVIDUEEL DESIGN

Ligbad My Art

ligbad_my_art

Consequent comfort, individueel design. Het nieuwe ligbad MY ART voldoet dankzij het innovatieve materiaal Quaryl aan hoge eisen: met een diepte van 50 cm biedt het veel bewegingsvrijheid en laat je heel diep "onderdompelen" in het badwater.
Door het gebruik van succesvolle technologieën wordt met MY ART EMOTION de droom van een harmonische badkamer gerealiseerd. De badrand kan heel individueel worden vormgegeven: naast de standaardversie in Quaryl is MY ART verkrijgbaar met verschillende badranden, vlak afsluitend en onderhoudsvriendelijk, in hoogwaardig glas of gemaakt van modern zwart composiet.
Innovatief hoogtepunt voor een sfeervolle badkamer. MY ART EMOTION zet uw verwenmomenten in de badkamer altijd in het juiste licht: de badranden van glas of zwart composiet kunnen optioneel uitgerust worden met een verlichtingsunit, waarmee verschillende kleuren éénvoudig via een bedieningspaneel worden vastgezet of afwisselend worden weergegeven. Zo ontstaat een buitengewoon behaaglijke sfeer, die het nemen van een ligbad tot een intensieve beleving maakt en de zintuigen prikkelt.


Gepubliceerd in: Baden Gerelateerde artikelen: Baden, Villeroy & Boch