Uw winkelwagen

LOOOX BADMEUBEL LOOOX COOL NICE2 EN STRAIGHT2

LoooX Badmeubelen

Looox badmeubelsLoooX heeft veel aandacht besteed aan de meubelseries. Er is de nieuwe serie Looox Cool en de vernieuwde series LoooX Nice2 en LoooX Straight2. De Looox Cool is een complete serie. De keramische/porseleinen wastafels van 80, 100 en 120 cm breed zijn 1,5 cm dik, 40 cm diep en uitgesproken strak van vormgeving. De onderbouw is leverbaar in twee populaire kleuren: haciënda en hooglans wit, volledig folie overtrokken.

De LoooX Nice2 serie gebruikt de bestaande geïntegreerde wastafel van Looox Nice. De onderbouwen (60 en 120 cm) zijn volledig vernieuwd. Bijzonder zijn de geïntegreerde grepen in de ladefronten. Leverbaar in essen grijs of hoogglans wit (volledig folie overtrokken) een perfecte combinatie in de moderne badkamer. De LoooX Straight2 serie is een technisch volledig gemoderniseerde versie van de bestaande Straight-serie. De elementen voldoen volledig aan de modernste normen. Verkrijgbaar in breedtes van 80 en 160 cm. Naast de kom van de geïntegreerde wastafel is er royaal aflegruimte. Leverbaar in hoogglans wit (volledig folie overtrokken).

Voor alle maten in de series is er een passende spiegelkast ontwikkeld, met Led of T5 verlichting. De LoooX Cool biedt keuze uit afwerking met verschillende spiegels, uiteraard met verwarming en naar keuze met verlichting. De series zijn te completeren met een hoge kast voor plaatsing links of rechts.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: Badkamermeubels, badmeubel, Looox