Uw winkelwagen

LOOOX BOX LIGHT EN MIRROR COLLECTION

Een uitbreiding van Looox waarbij vorm en LED licht een hoofdrol spelen

LoooX BoX verlichtDe geborstelde RVS LoooX Box Light is een langverwachte noviteit en geeft je badkamer een moderne look en feel. De Box Light is makkelijk in te bouwen en dankzij het geborsteld RVS heeft de nis een stoer uiterlijk. De ingebouwde LED verlichting zorgt voor een extra dimensie in je badkamer. Het is niet alleen praktisch, maar ook erg trendy. Deze kant en klare inbouwnisjes met verlichting zijn geschikt voor in de doucheruimte en perfect voor doucheproducten of decoratie. Simpel, eenvoudig en modern. De LoooX Box Light combineert perfect met de andere RVS producten uit de collectie. LoooX BoX Light is verkrijgbaar in de maten 150, 300, 600, 900 en 1200 mm. De dieptemaat is 10 cm.
 
 
 
 

LoooX Mirror CM-Line

Durf te gaan voor verandering en kies voor deze stijlvolle ronde spiegel. Ronde vormen zijn in opmars op interieur-gebied. De nieuwe LoooX Mirror CM-Line is een gedurfde en praktische aanvulling op de collectie. De LoooX Mirror CM-Line wordt geleverd in de maten rond 30, 80 en 100 cm. De maten 80 en 100 cm worden sfeervol verlicht met rondom LED RGB-W verlichting. Ook helder wit licht is instelbaar.
Looox spiegel CM-line
 
 
 
 

LoooX Mirror L7-Line

LoooX durft een nieuwe weg in te slaan met de L7-Line. Naast de standaard rechthoekige modellen komt het bedrijf nu met een vierkante variant. Uiterst geschikt voor grote en kleine ruimtes. De L7-Line is perfect te combineren met onze LoooX Wood Collection. Hang naast de vierkante spiegel een Wooden Box of Wooden Shelf voor een speels effect. De LoooX Mirror L7-Line is te verkrijgen in de maten 800 en 1000 mm. Bij de sfeervolle LED RGB-W verlichting rondom is tevens helder wit licht instelbaar.
Looox spiegel L2-Line
 
 
 
 

LoooX Mirror L2-Line

Het fenomeen verlichting heeft de laatste tijd een enorme vlucht genomen. LoooX heeft gemerkt dat een meer heldere verlichting praktisch is en heeft hier op ingespeeld met de LoooX Mirror L2-Line. Een rechthoekige spiegel met een gezandstraalde baan waarin een extra LED strip verwerkt is. Extra heldere verlichting tijdens je badkamerritueel is nu binnen handbereik! De LoooX Mirror L2-Line is verkrijgbaar in de maten 1000, 1200, 1400 en 1600 mm.
Looox spiegel L7-Line


Gepubliceerd in: Accessoires, badkamer nieuws