Uw winkelwagen

MASTELLA BADKAMERMEUBELS BYTE EN VEAT

mastella-byteMastella Byte en Veat

De productie van “kwaliteit” is altijd Mastella's belangrijkste streven geweest. Hiermee wordt ook kwaliteit in vormgeving bedoeld die wordt bereikt door de productie van design objecten met een unieke en onmiskenbare identiteit. In de afgelopen 7 jaar heeft het bedrijf vier verschillende badkamermeubelen lijnen geproduceerd en de productie van de vijfde start binnenkort. Bij al deze lijnen is er sprake van Mastella's onderscheidende creativiteit. Twee voorbeelden hiervan zijn de vernieuwde en uitgebreide Meubelseries BYTE en VEAT.

BYTE.

Modieus en modern, minimalistisch maar functioneel tegelijk. De grote kracht van deze serie badkamermeubelen zit in de enorme hoeveelheid toepassingsmogelijkheden door zijn modulaire opbouw en afwerking.

mastella-veat

VEAT

Met het toevoegen van diverse nieuwe (opzet)wastafels, die leverbaar zijn in allerlei verschillende breedte en diepte maten, heeft Mastella de toepassingsmogelijkheden van deze meubellijn verruimd. Ook bij deze lijn kunt u door de uitgebreide modulaire mogelijkheden, nieuwe kleuren en afwerkingen uw eigen unieke meubel geheel naar wens samenstellen.
Voor meer informatie kijk op de site.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: badkamermeubelen, Mastella