Uw winkelwagen

MASTELLA KALLA EN KALLAGUAN

Mastella sanitair

Mastella kalla kallaguanHet Italiaanse meubeldesign bedrijf Mastella heeft onlangs een nieuwe badkamerserie onthuld die is ontworpen door de architect Oriano Favaretto. De ontwerper liet zich inspireren door een bloem, de prachtige Calla lelie met haar gracieuze lijnen en gladde witte afwerking. De nieuwe badkamerserie bestaat uit verschillende badkamerelementen zoals een vrijstaand bad genaamd Kallaguan, een staande wastafel Kalla en (witte) kranen. Gezamenlijk vormen deze elementen een niet te ontkennen schoonheid met natuurlijke creativiteit die iedere badkamer pracht en perfectie laat uitstralen.
Welke stijl u ook kiest om uw ruimte in te richten, een modern minimalistische of juist het samenvoegen van allerlei verschillende stijlen, de organische vormgeving van deze badkamer-serie zorgt voor een centraal punt in iedere ruimte. De badkuip en de wastafel zijn gemaakt van een mix van acryl-harsen en mineralen. Deze zorgen er niet alleen voor dat het materiaal zacht aanvoelt, maar leveren ook duurzaamheid en hygiëne. De details en het onderscheidende van deze badkamer-serie ziet u ook terug in de bijpassende Gessie Goccia kranen.
De druppelvorm is een zeer natuurlijke en passende aanvulling op de Calla lelie waarmee nogmaals bevestigd wordt dat de schoonheid van de natuur voor ontwerpers eindeloze inspiratiebron is.


Gepubliceerd in: Badkamers, Sanitair Gerelateerde artikelen: Baden, Mastella, Sanitair, vrijstaande baden