Uw winkelwagen

MASTELLA PARTY EN BODY VRIJSTAANDE BADEN EN WASTAFELS

Mastella Party en Body.

Mastella Body vrijstaande wastafelDonker en dramatisch aan de buitenkant maar puur van binnen, dit hedendaagse zwartwitte sanitair van Mastella vormt een prachtige tegenstelling. De moderne, vrijstaande Mastella Party badkuipen en de vrijstaande wastafels Mastella Body zijn ontworpen door de architect Oriano Favaretto.

Zij imponeren door hun gewaagde vorm en een klassiek kleurenpalet dat zich moeiteloos lijkt aan te passen aan elke moderne, eigentijdse of zelfs traditionele stijl. De vorm van het ontwerp benadrukt wat wel gezien wordt als de meest perfecte vorm van de natuur, het ei. De organische aantrekkingskracht van de vorm verzacht de gedurfde, moderne kleurstelling. Het bad is voorzien van een vlakke omranding die perfect te gebruiken is om uw glas wijn binnen handbereik te houden of om uw favoriete geurkaars op te plaatsen.

Mastelle Party vrijstaand bad

 

De badkuip en wastafel zijn gemaakt van K-plan, een niet poreus, glad en zeer bestendig materiaal dat prettig aanvoelt en eenvoudig te reinigen is. Het ontwerp wordt vervolmaakt door de bijpassende vrijstaande witte kranen die met een lichte buiging hun respect lijken te tonen voor het nagenoeg perfecte ontwerp van Oriano Favaretto.


Gepubliceerd in: Baden, Sanitair Gerelateerde artikelen: Baden, vrijstaande baden, wastafel