Uw winkelwagen

MET STIJL TE GAST: KEUCO X-LINE VOOR DE GASTENBADKAMER

X-Line staat voor eenvoudige elegantie, ook voor de kleine badkamer

Keuco X-Line badkamermeubelDe compacte afmetingen van het wastafelmeubel van 46 cm breed en 38 cm diep vinden in de kleine badkamer altijd een plaats. Zinvolle functionaliteit voor de kleinere badkamer, dat biedt het uniforme Keuco X-Line. Ontworpen door de ontwerpstudio Tesseraux + Partner uit Potsdam, maakt het badkamermeubel indruk met een ensemble van een keramische wastafel, hoogwaardige wastafelonderkast en een hoge LED-licht spiegel met een esthetische vormgeving - zelfs voor kleine en smalle badruimtes.
 
Met de vijf beschikbare kleuren: Truffel, Kasjmier, Roetsvrij Staal, Wit en Antraciet overtuigd elk wastafelmeubel uit de X-Line van Keuco met een verfijnde vormgeving en strakke lijnen. Voor de smalle wastafelonderkasten is als upgrade een staande variant met poten in de vorm van een frame in dezelfde kleuren beschikbaar. Behorend tot een modern badkamerconcept met oog voor detail zijn de LED lichtniveaus instelbaar. Dit maakt de keuze voor warm of juist koel LED licht mogelijk waarbij de hoge kwaliteit van het lichtniveau er voor zorgt dat deze daar waar mogelijk passen bij de beschikbare kleurtinten van de geselecteerde meubels. Als alternatief is er de X-Line lichtspiegel universele-fit Oppervlakken aluminium zilver geanodiseerd. De lichtspiegel scoort niet alleen met zijn elegante design maar ook met intelligente techniek en biedt op elk gewenst moment het juiste licht en de perfecte belichting van het gezicht.

Keuco X-Line wastafel
 

Ruimtebesparend wonder onder de wastafel

Het Keuco X-Line wastafelmeubel biedt met twee opberggedeeltes verhoudingsgewijs veel ruimte ten opzichte van de bescheiden afmetingen. De meegeleverde ruimtebesparende sifon draagt hier ook aan bij. Voor een opgeruimd zicht is het plaat besparende sifon verborgen achter de achterwand. De vlakke en filigrane keramische wastafel is met of zonder kraangat leverbaar waardoor de montage van een opbouwwastafelkraan of een in de muur ingebouwde inbouwkraan mogelijk is.

KEUCO X-LINE LED-spiegel
 

Keuco X-Line lichtspiegel met extra aflegruimte

In aanvulling op de verlichting aan de bovenzijde van de spiegel zet de onderverlichting van de X-Line LED lichtspiegel de wastafel mooi in scene. Het elegante gekleurde aluminium frame scoort bovendien als kleine aflegruimte met een diepte van 10,5 cm. De hoogte van de Keuco spiegel is 85 cm waardoor deze de kleine badkamer optisch verhoogt. Twee variabel instelbare lichtkleuren en een spiegelverwarming zijn beschikbare opties. Vooral de spiegelverwarming is ideaal voor kleine douches. Voor een individuele sfeerverlichting kunnen de verschillende verlichtingsopties afzonderlijk worden geschakeld en gedimd.

 


Gepubliceerd in: Badkamermeubels