Uw winkelwagen

MILLDUE KUBIK BADKAMERMEUBELS ELEGANT EN GRACIOUS

milldue-kubik1

Milldue Kubik

Milldue brengt een nieuwe concept voor de badkamer en hebben een exclusieve relatie met de ruimte en inrichting van de badkamer . Het resultaat van stilistische onderzoek in het concept van de geometrische perfectie, Kubik wordt een nieuw ideaal van schoonheid en functionaliteit. De eenvoudige en duidelijke zuiverheid van kubieke vormen maakt het mogelijk om een mix te maken in de eindeloze reeks van componenten, inkl. wastafels, basis-eenheden, badkuipen, lade kasten, spiegelkasten,
spiegels, enz.

mill-due-kubik

Alles heeft zijn plaats in een badkamer die is afgestemd op onze bijzondere eisen. De wastafel is de ware protagonist van de badkamer het is nu de centrale focus van de badkamer en wordt nog versterkt door andere accessoires. Het is beschikbaar donker bruin gelakte rozenhout en vele hoogglans en mat gespoten uitvoeringen Met deze inrichting beantwoord Milldue aan het concept om kubieke formele zuiverheid.

mill-due-kubik-corian-wastafel

Niets ontsnapt aan de geometrische strengheid van vierkanten en rechthoeken. Elegant en duidelijke van vorm, geen handgrepen deze zijn geïntegreerd in de behuizing fronten.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: badkamermeubel, Mill Due