Uw winkelwagen

MINIMALISTISCHE DOUCHEDEUREN VAN HUPPE ENJOY

De Huppe design douchecabines van Hüppe Enjoy

Huppe douchecabine EnjoyHoud je ook van een simpele en elegante aanpak van het interieur? Met de Hüppe Enjoy haal je een perfect vormgegeven douchecabine in huis, die met rechte lijnen en een helder design een sieraad vormt voor de badkamer. Veelzijdig en makkelijk gebruik, en de ruime maatvoering geeft bovendien een zeer ruimtelijk gevoel. Hüppy Enjoy laat zien waarom simpel design superieur is, want de douchebeleving is ongeëvenaard. De douchecabines zijn bovendien te combineren met de prachtige douchebakken uit de EasyStep-serie.

 

Puur design

Met de Hüppe Enjoy kies je voor een douchecabine in huis, die helemaal richt op transparantie en simpele lijnen. De afdichtingsprofielen en scharnieren zijn prachtig weggewerkt, en alle grepen en beugels zijn zeer minimalistisch vormgegeven. Dat geeft een verrassend elegante uitstraling in de badkamer, maar ook voor een cabine die makkelijk schoon te houden is en fijn is in gebruik. Met een handig en verdekt hef-daalsysteem sluit en opent de deur moeiteloos, en kan de douchewand dus meteen met de vloer ingebouwd worden. Je hebt bovendien de optie om te kiezen voor een waterkering – met het oog op veiligheid. De ruime afmetingen – tot 160cm breed en 2 meter hoog – maakt dat je comfortabel kunt douchen.

Huppe Enjoy douchedeuren
 
 

Kies hoe je wil douchen met de Hüppe Enjoy Pure

Het Hüppe Enjoy model is te verkrijgen in 27 uitvoeringen: 11 zonder profiel, en 16 met profiel. De verschillende hoeken en rondingen, en de normale of bredere nissen, die de inbouwmodellen kenmerken maken dat de Hüppe Enjoy altijd past, in iedere badkamer. Het glas dat gebruikt wordt is helder veiligheidsglas – 6 of 8 millimeter dik. Dat kun je decoreren met de Bubbles-decoratie, die wordt meegeleverd, of bestellen met zandstraaldecoraties (Privatima of Sand plus). De glazen douchecabine en douchedeuren van de Enjoy Pure-lijn worden ook geleverd met ‘anti-plaque’-materiaal. Asymmetrische uitvoeringen en schuine uitsparingen in vaste elementen kunnen op aanvraag geleverd worden.

 


Gepubliceerd in: Douche