Uw winkelwagen

MURANO X VAN HANSA, ELEGANTE MOOIHEID

Elegante mengkranen van Hansa Murano X

Hansa Murano X kraan

Een goede mengkraan is een noodzakelijke toevoeging aan elke badkamer. De Hansa Murano X, die je zonder aanraken kunt bedienen, is bijzonder gemakkelijk in gebruik en bovendien zeer stijlvol. De bekroonde technologie, die een gevoelige bewegingssensor combineert met een moderne en innovatieve vormgeving brengt finesse in iedere badkamer. Een kraan zoals je er nog nooit een gezien hebt.

 

Opvallend design in de badkamer

Bruno Sacco en Reinhard Zetsche zijn de designers achter de Hansa Murano, en komen nu met een nieuw model in de serie: de Hansa Murano X. Deze nieuwe kraan bouwt verder op de innovatie van het vorige model maar integreert de functionaliteit en stilistische kenmerken van de Murano nog slimmer en beter. Het minimalistische en zeer functionele ontwerp straalt een bepaalde vanzelfsprekendheid en simpelheid uit die je wil zien in een kraan, maar achter de schermen zit een hoop technologie die het mogelijk maakt om de kraan contactloos te bedienen. De jury van de Raad voor Vormgeving heeft de kraan dan ook de German Design Award 2016 toegekend, wegens het innovatieve en begrijpelijke concept en de decoratieve aspecten van de Hansa Murano X.

 

Uitgevoerd in glas en chroom

De Hansa Murano X is gefabriceerd met mooie, doch eenvoudige materialen. Chroom, glas en water bestaan in deze kraan in een zorgvuldig uitgebalanceerde harmonie, en geven het geheel pit en karakter. De rechte hoeken en vierkante vormen van de kraan – die zo typerend zijn voor het ontwerp – zijn zowel de bediening alsook de uitstroomopening. Het gebruik van het materiaal glas geeft de kraan een transparante en lichte uitstraling, die door middel van de bijzondere brede straalvormer nogmaals benadrukt wordt.

HANSA MURANO X wastafelkraan
 

Handen wassen met een bewegingssensor

De Hansa Murano X werkt door middel van een infrarood-sensor, die ingeschakeld wordt op het moment dat de gebruiker zijn handen onder de kraan houdt. Door middel van twee aparte toetsen kan de watertemperatuur ingesteld worden. De kraan detecteert of er iemand in de buurt komt, door middel van geavanceerde bewegingssensor. Nader je de kraan, dan worden de leds geactiveerd en licht de kraan subtiel op. Het water stroomt over de verlichte delen van de kraan, wat een plezierig visueel effect creëert. De Hansa Murano X combineert design, comfort en eenvoud met een effectief en laag watergebruik.

 


Gepubliceerd in: Kranen