Uw winkelwagen

NIEUWE KRANEN VAN TREEMME WATERTUBE EN 3.6 ELETTRONICO

Treemme 3.6 Elettronico bedienen met spraakassistent

Treemme 3.6Tijdens de ISH onthulde Rubinetterie Treemme, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de sector van douche- en badkamerkranen, twee nieuwe producten: Watertube en 3.6 Elettronico. De nieuwe hypermoderne collecties van badkamerkranen beschikken over een innovatief ontwerp en sluiten perfect aan bij de trends van deze tijd. Hoogwaardige producten met een perfect design die beschikbaar zijn in verschillende afwerkingen en materialen. De Treemme 3.6 Elettronico kraan beschikt zelfs over connectiviteit zodat ook Alexa de kraan kan bedienen.

Treemme Watertube wastafelkraan

 

Treemme Watertube, een fraaie buis

Kranen spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Wat begon als een noodzakelijke maar functioneel eenvoudige kraan is veranderd naar een onderscheidend product met uitstraling, stijl en meer functionaliteit. Het hedendaagse ontwerp van een keuken- of badkamerkraan is onderdeel van het interieurontwerp en zelfstandig in staat een designstatement te maken. Zo lanceert Rubinetterie Treemme het nieuwe Watertube-project met kenmerkende ingetogen afgeronde lijnen die doen denken aan een "waterbuis". Vormen waarvan de compromisloze eenvoud ze originele, onderscheidende elementen in de badkamer maakt. Treemme Watertube is een ontwerp van Massimiliano Braconi en wordt geproduceerd in roestvrij staal en is verkrijgbaar met PVD-coatings zoals onder andere matte bronze, yellow gold, rose gold en het bijzonder aansprekende gunmetal gray.

Treemme 3.6 inbouwkraan
 

Treemme 3.6 kraan gaat digitaal

De 3.6 serie van badkamerkranen is een van de nieuwe collecties ontworpen door Giampiero Castagnoli. Onlangs is deze kranenserie uitgebreid met een digitale versie, de 3.6 Elettronico. Ontwerp en technologie komen samen in een project dat zich perfect aanpast aan de nieuwste eisen van een steeds meer digitale, verbonden markt. De Treemme 3.6 Elettronico kraan kan worden aangesloten op slimme digitale assistenten zoals Alexa, die vervolgens kunnen worden gebruikt om de mengkraan te bedienen. De nieuwe versie breidt de badkamerkraan 3.6 serie uit, al voorgesteld met een cilindrische bedieningsknop of een verfijnde, slanke hendel met rechtlijnig ontwerp. De 3.6 kranen zijn ontworpen om zich perfect aan te passen aan elke badkamer dankzij de moderne esthetische vormen die worden gekenmerkt door ingetogenheid en elegantie. De Rubinetterie Treemme 3.6 collectie is volledig vervaardigd in roestvrij staal.

Treemme Kea
 

Kea kranen van Treemme zijn de nieuwe verlichting

Kea, ontworpen door Pisati & Castagnoli, is een klassieke kraan met een sterke visuele impact en de esthetische kenmerken van het neoclassicisme terwijl ze moderne technologie en innovatie toepast. De kraanuitloop is voorzien van groeven gelijk oude Griekse zuilen, terwijl de messing kraangrepen architectonische fragmenten van klassieke tempels weergeven. De Kea kraan van Treemme is een serie met absolute elegantie. De kranencollectie bevat ook twee gloednieuwe uitvoeringen met marmer en kristallen bedieningsknoppen die van binnenuit verlicht worden door een miniatuur LED-systeem. Het lichtschijnsel van binnenuit benadrukt de decoraties en de transparantie van het marmer en het kristal.

 

 

 

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen