Uw winkelwagen

ONDERSCHEIDEND DESIGN MET DAMIXA A-PEX DOUCHESET

Damixa A-Pex douchesysteem: foxus op detail

Apex Douche DamixaDamixa, de Deense fabrikant van douchesystemen, heeft in de A-Pex serie een nieuw douchesysteem uitgebracht. Net als bij de rest van hun assortiment ligt ook hier in het design de focus op details. Ook dit nieuwe A-Pex douchesysteem, van de douchekop tot de hendels en rozetten, heeft de bekende strakke en elegante uitstaling.

 

Stoer, maar toch elegant

Het design van deze A-Pex serie van Damixa is klassiek en toch tijdloos. De zeer comfortabele handdouche is voorzien van een chromen douchekop en een metalen, zwarte handvat. De draaibare klokvormige kop van de hoofddouche is draaibaar. Ook de handdouche heeft eenzelfde klokvormige, elegante douchekop. Ook de douchestang van deze nieuwe Damixa A-pex serie is net als de rest van het douchesysteem stoer, maar toch elegant. Deze minimalistische, strakke stang is uitgevoerd in zwart rubber met vlakke rozetten. De overgang van de stang naar de thermostaatkraan is volledig naadloos. De rub-clean functie van dit systeem zorgt ervoor dat het hele douchesysteem heel eenvoudig te reinigen is.

Damixa Apex Douche

Bekend, maar toch verrassend

De Damixa A-Pex serie is opvallen qua design. Daarnaast is deze prijswinnende serie voorzien van diverse verrassende functies. De douchekop lijkt met zijn breedte van slechts 40 mm in eerste instantie niet echt comfortabel. Ondanks de geringe breedte van de kop heeft het toch een zeer verrassend brede waterstraal en zorgt het voor de nodige comfort tijdens het douchen.

 


Gepubliceerd in: Douche, Kranen