Uw winkelwagen

PAFFONI KRANEN LIGHT EXCLUSIVE EDITION

Een exclusieve stijl van Paffoni gemaakt in Italië

Paffoni Light inbouwkraanDe nieuwe Paffoni Light Exclusive Edition collectie van kranen weerspiegelt de hoge kwaliteitsstandaard waar de Italiaanse maker van badkamerkranen en keukenkranen om bekend staat. Eigentijds en stijlvol, de Light Exclusive Edition is een versmelting van mode en traditie. De synthese van strakke lijnen en eenvoudige vormen creëren een verfijning die de Italiaanse stijl op een bijzonder hoog niveau tot uitdrukking brengt. Een derde toevoeging aan deze samenvoeging zijn wellicht de milieu- en waterbesparende eigenschappen. Deze zijn standaard bij veel van de Paffoni kranen toegepast waardoor ook de technische standaard hoogstaand genoemd kan worden.
 

Paffoni Light Exclusive Edition
 
 

Paffoni kranen in unieke kleuren

Light Exclusive Edition kranen zijn modellen met unieke kleuren met een geweldige charme en verfijning. Expressie van een exclusieve stijl die voortkomt uit een perfecte balans tussen design en kwaliteit. Een goed gedefinieerde persoonlijkheid waarbij het streven naar de perfecte zorg voor detail wordt gemengd met de techniek en elegantie van de badkamerkraan of keukenkraan. De vele verschillende oppervlakte afwerkingen van de Light Exclusive Edition zijn: Chrome, Honey Gold, Brushed Honey Gold, Black Nichel, Brushed Black Nichel, Rose Gold, Steel Looking en White Gold. Hierdoor ontstaan er bijzondere designmogelijkheden die de badkamer een gedetailleerde expressie verleent en het interieur transformeert naar een luxueuze Italiaanse stijl.
 

Paffoni Light Exclusive wastafelkraan
 

De techniek in de kraan

Paffoni streeft ook onder de oppervlakte afwerkingen naar uitmuntendheid en perfectie. Componenten van de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail zorgen voor een superieure en makkelijk bedienbare kraan die langdurig kan functioneren in de badkamer of keuken. Daarnaast ook veel aandacht voor de mogelijkheden van water- en energiebesparing. De technieken die bijdragen aan een goede energie- en waterbesparing doen dat door de volgende maatregelen:
Energiebesparend doordat de middenstand (de standaard positie in veel huishoudens) van de bedienhendel van de kraan bij het openen koud water geeft, terwijl het warme water echt apart gevraagd moet worden door de hendel naar links te bewegen. Waterbesparing door een weerstand bij het openen van de kraan, hierdoor wordt de kraan minder ver geopend wat tot minder waterverbruik leidt.
 
Paffoni kranen

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen