Uw winkelwagen

PAGETTE TOILETZITTING

Pagette

pagette_toiletzitting

De ideale project closetzittingen van Pagette: Kadett 300 S en Rondo 280 S, geschikt voor elk closet!
De Kadett 300 S is de closetzitting speciaal voor Sphinx 300 closets. De pasvorm van de zitting sluit naadloos aan op het keramiek, een perfecte combinatie! De Kadett 300 S wordt geproduceerd uit door en door gekleurd duroplast, hierdoor is de closetzitting, krasvast, kleurecht en uitermate stabiel. De 8 mm RVS fast-fix bevestiging zorgt voor een stabiele en snelle montage van de zitting op het closet.
De Kadett 300 S heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en biedt meer zitting voor minder geld!
De Rondo 280 S is net als de Kadett oerdegelijk geconstrueerd en hierdoor vrijwel overal toepasbaar. Door de universele pasvorm is de Rondo 280 S uitermate geschikt voor woningbouwverenigingen, de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding maken deze closetzitting uniek in haar segment.
De Rondo 280 S wordt in de basisuitvoering geleverd met een 8 mm RVS bevestigingsgarnituur. De Rondo 280 S is onder andere uitermate geschikt voor toepassing op V&B Omnia Pro 7623, Sphinx 280 en verkorte 48 cm closets.
Andere uitvoeringen van de Kadett 300 S en Rondo 280 S zijn met een afneembare bevestiging, kunststof Slow-Close bevestiging of metalen Slow-Close bevestiging.
De Slow-Close demping met gepatenteerde bypass zorgt voor een jarenlange probleemloze vertraging van zowel ring als deksel


Gepubliceerd in: Diversen Gerelateerde artikelen: toiletzitting