Uw winkelwagen

PLAN ACCESSOIRES VAN KEUCO

Esthetische, betrouwbare en veelzijdige badkameraccessoires van KEUCO

KEUCO PLAN accessoiresMet ongeveer 500 producten is de serie PLAN van KEUCO wereldwijd het omvangrijkste uitrustingsconcept voor badkamers. De collectie biedt een groot aantal oplossingen voor private badkamers, hotelbadkamers en openbare sanitaire plaatsen. De verfijnde esthetiek, maximale functionaliteit en uitmuntende kwaliteit zorgt ervoor dat de KEUCO PLAN collectie voor toilet en badkamer bij architecten, planners en installateurs geavanceerd is tot een moderne klassieker. Met een uitgebreide waaier aan accessoires overtuigt PLAN u in de toekomst door een unieke verscheidenheid en tijdloos design.
 

KEUCO PLAN badkameraccessoires in verschillende kleuren

Alle PLAN accessoires zijn verkrijgbaar in glanzend chroom, mat aluminium en hoogwaardig roestvrij staal. Een uiterst slimme en stijlvolle oplossing biedt de PLAN cosmetica prullenbak met een inhoud van 5 liter: de vuilniszak in de binnenste emmer wordt verborgen door een buitenmantel in chroom, roestvrij staal, aluminium of wit. Zo blijft de vuilniszak niet zichtbaar aan de buitenkant. Met een apart deksel laat de cosmetische afvalemmer zich eenvoudig bedienen. Een antislip bestendige voetafdruk maakt hem ook bijzonder stabiel.

KEUCO PLAN handgreep accessoires
 

Als uiterst praktisch bewijst zich ook de lotiondispenser met handbediening en esthetische beker voor een eenvoudige vulling. De doucheplank in donkergrijs, lichtgrijs of wit omvat een onzichtbaar in het ontwerp geïntegreerde wisser. Als alternatief is ze ook verkrijgbaar zonder wisser. Een perfecte metgezel is de stabiele handgreep in een hoek van 135° met geïntegreerde zeephouder zowel links als rechts te verkrijgen. De zeephouder is afneembaar voor gemakkelijke reiniging en te verkrijgen in 3 kleuren.
 

Voor in het hotel is de KEUCO serie PLAN als accessoires voor badkamer en toilet met een dubbele papierrolhouder met afrolrem verkrijgbaar. Het verfijnde handdoekrek gemaakt van veiligheidsglas is geschikt voor douchehanddoeken van de gasten. Een eenarmige handdoekhouder, verkrijgbaar in twee maten, en een box voor vochtige tissues voor een luchtdichte afsluiting vervolledigen het uitgebreide assortiment. De PLAN kranen van het bekende design alsook de nieuwe designinterpretatie van de kranenserie PLAN S passen perfect samen met de PLAN accessoires.

KEUCO PLAN badkamer

 


Gepubliceerd in: Accessoires