Uw winkelwagen

PRESTIGIEUS HOUT MET CAESAR EVOOD TEGELS

De Caesar Evood houtlooktegel transformeert natuurlijk materiaal

Caesar Evood tegels PickDe nieuwe hout-effect keramische collectie Evood van Ceramiche Caesar wordt gekenmerkt door een eigentijdse designlook. Zeker bij het combineren van dit keramische parket met verschillende kleuren houtdecors met de geglazuurde Tone tegels. In het tegelontwerp zijn naast de verschillende kleurtinten en afmetingen ook perfecte combinaties te creëren met durf in de betegeling zelf. Bijvoorbeeld combinaties met de geglazuurde decor Tone wandtegels in steenverband en de vloer in houtlook in visgraat.
 

Natuurlijke materialen gecombineerd met geglazuurde decortegels

Het bedenken van nieuwe manieren om natuurlijke materialen te transformeren, is een belangrijke trend in hedendaags design. Evood maakt deze gevoeligheid zijn eigen en onderscheidt zich door inspiratie te putten uit recente behandelingen op de kleuren van prestigieus hout, dankzij de verfijnde en suggestieve kleuren die de schone en lichte patronen verbeteren.

Caesar Evood Lack

Het resultaat is een verzameling van geavanceerde keramische wand- en vloertegels die een gevoel van discrete en minimalistische elegantie uitstraalt. Een ideale serie om een directe dialoog op te zetten met de meest innovatieve en eigentijdse designtrends.

 

 

Houtnerf tegels in vier kleurtinten

Evood wordt voorgesteld in 4 kleurtinten, geïnspireerd op de meest innovatieve kleurbehandelingen op kostbaar eikenhout, in de traditionele 20x120 staafmaten en de 5.7x60 lilaro. Een geslaagde combinatie van natuurlijke stijl, liefde voor het ontdekken en het vermogen om vooruit te kijken. Een eigentijds en veelzijdig ontwerp dat zijn beste resultaten haalt in de meest uiteenlopende residentiële en commerciële projecten.
 
Caesar Evood Paint tegels
 

Tone decortegels

De Evood-collectie wordt voltooid door de Tone decors, in het formaat 7.5x30 voor gebruik als wandtegel. Er ontstaat een sfeer van steen maar toch contrasterend met het natuurlijke hout door de geglazuurde afwerking. Verkrijgbaar in 4 kleuren die een direct contact met de tinten van de houtlook tegels vormen.

 
Caesar Evood Tone Blue tegels

 
 
 
 
 
 
 

Caesar Evood tegels Heat


Gepubliceerd in: Tegels