Uw winkelwagen

QUADRO DESIGN HB, MODO EN STEREO KRANEN

Een badkamerkraan met drie verschillende expressies

Quadro design HB MODO STEREOQuadro Design presenteert HB, Modo en Stereo, drie nieuwe configuraties van kranen voor de badkamer, ontworpen door Luca Papini. Drie nieuwe expressies van badkamerkranen in roestvrijstaal die de relatie tussen minimalisme en decoratie herdefiniëren. De Quadro Modo, Stereo en HB kranen zijn unieke designstukken die, gebaseerd op dezelfde basis, stijl en ergonomie combineren. Het Italiaanse bedrijf en ontwerper werken samen aan het creëren van design en innovatie in de complexe omgeving van de badkamer. De nieuwe collectie van opbouw- en inbouwkranen van Quadro Design en Luca Papini is uitgevoerd in drie configuraties. Stereo, Modo en HB: origineel en veelzijdig. De eenvoudige lineaire kraanuitloop staat in verbinding met de mechanische vertanding van de knoppen, waardoor een unieke esthetische eenheid ontstaat. De serie is verkrijgbaar in geborsteld roestvrijstaal AISI 316L in twee hoogtes en twee verschillende diameters met knoppen die de minimalistische kraan afwerken met eenvoudige en minimale vormen.

Quadro design HB kraan
 

Quadro Design HB kranen

De Quadro HB doet denken aan het spoor van het potlood op het laken, de geboorteplaats van elk ontwerp. Het potlood is het verlengde van de hand, wat de kraan is voor het water. Beide zijn dragers van iets dat al veel langer bestaat en dat de mens en zijn relatie met de wereld altijd heeft gedefinieerd. Het elegante profiel van de HB kraan pakt deze link op en brengt deze naar de meest kostbare en elegante kamer in het huis.

Quadro design Modo kraan
 

Quadro Design Modo kranen

de Modo kraan wordt gekenmerkt door met diepe groeven aan de rand, voorgesteld en ontworpen voor een ergonomische en nauwkeurige stroomregeling. Verkrijgbaar in twee hoogtes en twee diameters is de Quadro Modo kraan een dialoog tussen eenvoud en techniek. Een badkamerkraan met unieke en sensuele reflecties en licht- en schaduweffecten geflankeerd door een eenvoudige lineaire cilinder, waardoor deze universeel is.

Quadro design Stereo wastafelkraan
 

Quadro Design Stereo kranen

Stereo, geïnspireerd op de knoppen van de historische hifi-stereo installaties die onze muziek via luidsprekers weergaven lang voordat streamingdiensten zoals Spotify bestonden. Stereo is ontstaat uit dat ene essentiële detail aanwezig op elke versterker, de volumeknop. Een nieuw object ontstaan uit een oude vorm die verder verrijkt is als model voor de wastafelkraan of de inbouwkraan voor in de badkamer. Deze nieuwe toepassing, in combinatie met de perfectie van mechanisch vakmanschap maken de Quadro Stereo kraan perfect herkenbaar in het enorme panorama van designkranen.
 

Vrijheid voor ontwerpers van de badkamer

Met deze nieuwe eigentijdse afwerkingsmogelijkheden van de HB, Modo en Stereo wordt het assortiment van badkamerkranen van Quadro design uitgebreid en worden tevens de mogelijke combinaties tussen de verschillende series vermenigvuldigd. Afmetingen, hoogten en afwerkingen zijn de drie parameters die de grootste compositorische vrijheid voor interieurontwerpers en architecten mogelijk maken. Dankzij deze intuïtie is Quadro een van de toonaangevende bedrijven in de badkamerbranche.
 
Quadro design HB inbouwkraan
 
Quadro design Modo inbouwkraan
 
Quadro design Stereo inbouwkraan


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen