Uw winkelwagen

RADIATOR AANSLUITSET DANFOSS VHS-X

Danfoss VHS-X verkrijgbaar in chroom en wit

Danfoss VHS X radiator onderblok

Als u een aansluitset zoekt voor uw radiator, dan is de Danfoss VHS-X zeker mooi exemplaar om de radiator mee aan te sluiten. Deze is verkrijgbaar in de kleuren wit (RAL 9016) en chroom. Het is een H-blok voetventiel en is afgewerkt met een designkap. Hiermee zorgt u er voor dat de afwerking van uw radiator er goed uit ziet en niet een lelijk object wordt.

Montage radiator

De aansluitset is te gebruiken voor montage van radiatoren met een midden-onderaansluiting. Deze vindt u op universele radiatoren of op designradiatoren welke een hartafstand hebben van 50 millimeter. Gebruik bij het installeren van de radiator een wartelverbinding. Hiermee voorkomt u beschadigingen. Als er beschadigingen in de aansluitset of radiator komen heeft u de kans dat de radiator niet goed meer werkt of gaat lekken. De H-blokventielen regelen de hydraulische balans en zorgen er voor dat u de radiator afzonderlijk af kunt sluiten.

Hulp bij aansluiten

Als u zelf geen echte klusser bent, vraag dan hulp bij het installeren van de Danfoss VHS-X aansluitset. Voor iemand die een beetje handig is, is de aansluitset eenvoudig te installeren. De Danfoss VHS-X wordt geleverd als haakse of rechte uitvoering. U kunt zelf bepalen welke uitvoering het beste bij uw inrichting past. Zoals gezegd wordt er een designkap bij geleverd in twee verschillende kleuren, zodat de aansluitset mooi afgewerkt kan worden. Hiermee zorgt u er voor dat het geen doorn in het oog wordt.

Bestel dus nu snel de Danfoss VHS-X aansluitset. Hiermee kunt u op een gemakkelijke manier uw radiator installeren en uw kamers in huis weer lekker warm stoken!

 


Gepubliceerd in: Installeren, Radiatoren