Uw winkelwagen

RADIATOR LAMELLEN WORDEN STEP-BY-STEP TOT KUNST VERHEVEN

Step-by-Step is de architecturale designradiator van Tubes

Tubes step-by-step designradiatorDe Tubes Step by Step designradiator is een indrukwekkende architecturale aanwezigheid die, afhankelijk van de omstandigheden, discreet kan zijn of tot een hoofdrolspeler in de ruimte kan worden. De radiator is een designelement dat tevens uitgerust is met de modernste technologie met als doel de maximale efficiëntie met een minimaal energieverbruik. Het nieuwe model van Tubes Radiatori is onderdeel van de Elements collectie, ontworpen door Alberto Meda en gepresenteerd op de laatste editie van Salone Internazionale del Mobile in Milaan.

Tubes step-by-step
 

Visuele effecten maken een statement

Het concept van de Tubes designradiator Step-by-Step bestaat uit een aluminium basismodule met een oppervlak van geplooide elliptische elementen die gelijk lamellen naar links of rechts gericht zijn. Afhankelijk van de lay-out en het perspectief van de toeschouwer, kunnen charmante visuele effecten worden gecreëerd. Met visuele effecten en lichtval die totaal verschillende impressies veroorzaken, van een klein gevoel van beweging tot een imposant architecturale uiting.

Tubes step-by-step keuken
 

Een designradiator met individuele modulariteit

De Tubes Step-by-Step designradiator is modulair en daarmee geschikt voor de meest uiteenlopende individuele ontwerpideeën. De basismodule kan afzonderlijk worden geïnstalleerd of naast een andere module worden geplaatst, waardoor meerdere lamellen naast elkaar ontstaan en geheel naar eigen wens in breedte kunnen worden uitgebreid. Step by Step is beschikbaar als gewone radiator, in een elektrische versie of in een variant die deze beide eigenschappen combineert. De elektrische versie kan worden uitgerust met een handige programmeerbare wandthermostaat.

Tubes radiatori step-by-step
 

Ook geschikt voor de badkamer

De radiator warmt op twee verschillende manieren op, door middel van straling door de warmte direct door het grote warmte oppervlak van de radiatorpanelen te geleiden en door natuurlijke convectie, dankzij de circulerende hete lucht die zich van beneden naar boven verplaatst. Een perfecte designradiator die in staat is om het interieur van de woonkamer of de hal verder te perfectioneren. Een statement maken met de Tubes Step-by-Step radiator is ook mogelijk in de badkamer en kan worden uitgerust met een elegante verchroomde handdoekhouder die zeer decoratief oogst en het comfort van verwarmde handdoeken toevoegt.

Tubes step-by-step radiator

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Radiatoren