Uw winkelwagen

RAINDANCE XXL VAN HANSGROHE DOUCHEN IN HET GROOT

hansgrohe_raindance_rainmaker_rechthoekig-1Raindance XXL Hansgrohe

Raindance XXL een nieuwe dimensie in doucheplezier, de XXL Luxe Raindance Rainmaker nu ook in rechthoekige vorm De trend van grote hoofddouches zet zich voort. Met de veranderingen die de badkamer van simpele wasruimte naar wellness-oase heeft ondergaan, veranderen ook de wensen die aan het douchen gesteld worden. Grote douchekoppen bieden simpelweg meer doucheplezier. Met de 460 x 680 mm grote Raindance Rainmaker AIR van Hansgrohe (design: Phoenix Design, Stuttgart/Tokio) krijgen doucheplezier en wellness een heel nieuwe dimensie.
Voor de strak in het plafond weggewerkte XXL-hoofddouche Raindance Rainmaker biedt douchespecialist Hansgrohe nu twee opties: naast het al bestaande ovalen model is er nu ook een Rainmaker in een rechthoekige uitvoering. Dit model is daarmee de perfecte oplossing voor geometrische, minimalistisch ingerichte badkamers.

raindance_hansgrohe_rainmaker_rechthoekig1XXL-Doucheplezier voor twee.

Het centrale deel van de Raindance Rainmaker AIR, met een doorsnede van ca. 240 mm, kan ook apart gebruikt worden. Indien gewenst kunnen ook de twee buitenste delen in werking gezet worden. De breed uitlopende douchestraal van de rechthoekige Rainmaker maakt het douchen met zijn tweeën nog prettiger. Onder de rechthoekige Rainmaker staan twee personen ook echt helemaal onder de douche en kunnen zich vrij bewegen. De drie Whirl-stralen zorgen voor een heerlijk ontspannende massage. Ook bij de Raindance Rainmaker wordt de unieke AIR-functie ingezet: het water wordt vermengd met lucht, waardoor de brede straal nog voller en zachter wordt; net als een echte tropische regenbui.


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: Douche, Hansgrohe, Regendouche