Uw winkelwagen

RANDLOZE URINOIRS VAN GEBERIT

Geberit urinoirs zijn makkelijk schoon te houden

Geberit urinoir PredaMet de nieuwe lijn randloze urinoirs komt Geberit tegemoet aan iedere behoefte. Urinoirs werden voorheen vooral gebruikt in openbare ruimtes, maar zijn ook steeds populairder bij particulieren die een makkelijke, schone en duurzame optie zoeken voor in de privé-badkamer. Omdat het urinoir geen randen heeft, is het makkelijker schoon te houden. Het waterverbruik is net zo laag als u van een urinoir zou verwachten – een ander groot voordeel. Londense designer Christoph Behling heeft met de randloze urinoirs een uiterst flexibel en solide ontwerp gemaakt. Zowel de Selva als de Preda zijn gestroomlijnd en compact, en staan prima in een moderne inrichting.
 

De Geberit Selva en de Geberit Preda

De nieuwe urinoirs van Geberit komen in twee soorten. De randloze ontwerpen bieden een betere hygiëne en zijn bovendien gemakkelijker schoon te houden. Dubbele winst, dus. Geometrisch gezien is de binnenkant van de spoelbak zo ontworpen dat er per spoelbeurt zeer weinig water nodig is, en dat het doorspoelen stil is en niet spat. Beide modellen zijn overigens ook verkrijgbaar in een waterloze variant. De bescheiden maat geeft de Preda een elegante uitstraling, terwijl de Selva pronkt met een meer robuust design.
Geberit urinoir Selva
 

Geïntegreerde urinoirsturing

Zowel de Preda als de Selva van Geberit hebben een sturing die makkelijk te bereiken is, omdat het aan de onderkant van de urinoirs bevestigd is. Dit zorgt voor een makkelijk onderhoud, en het keramiek hoeft niet losgekoppeld te worden, mocht er onverhoopt een reparatie plaats moeten vinden.

Geberit urinoirsturing
 

Doorspoelen is gemakkelijk te doseren

De nieuwe urinoirs van Geberit bieden de gebruiker de keuze hoe hij precies wil doorspoelen. Met een manuele of eventueel zelfs een handsfree-bediening wordt nog meer water bespaard. De Geberit Selva en Preda zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. De verschillende groottes maken het mogelijk de nieuwe randloze urinoirs overal in te bouwen – thuis, maar ook in kantoren of in openbare toiletruimtes.

 

 


Gepubliceerd in: Installeren