Uw winkelwagen

REFIN SLATE VLOERTEGELS

Refin Slate.

Refin Slate vloertegelsDe nieuwe serie Slate van Ceramiche Refin geeft aan de hand van het gres porcellanato een interpretatie aan het gelijknamige leisteen dat al sinds het verleden veelvuldig gebruikt werd in de bouw van openbare en residentiële gebouwen.

 

De Refin Slate tegels worden gekenmerkt door de rijke textuur die typisch is voor natuurlijk materiaal waarop de collectie geïnspireerd is. Ze roepen de natuurlijke schoonheid en de waardevolle onvolmaaktheden van de stenen op terwijl de kleur- en materie-eigenschappen gerespecteerd worden, met de toegevoegde waarde van de buitengewoon technische prestaties van Refin Slate gres porcellanato.

 

De Slate-keramiek worden aangeboden in vele en veelzijdige formaten en in drie versies die van elkaar verschillen qua kleur, grafische stijl en graad kleurvariabiliteit: Sunset, Storm en Rainbow. De natuurlijke elegantie van deze keramiek in combinatie met het hoge niveau van technische performance maakt deze keramiek ideaal om met een unieke stijl huiselijke en commerciële ruimtes in te richten, zowel de vloeren als interne en externe bekleding.


Gepubliceerd in: Tegels Gerelateerde artikelen: Refin, Slate, Tegels, vloertegels