Uw winkelwagen

REX CERART MATIÈRES DE REX TEGELS

Elegantie en vakmanschap verbinden Matières de Rex

Matières de Rex vloertegelsMatières de Rex tegels van Rex Cerart creëren de perfecte balans tussen elegantie en vakmanschap met een tegelcollectie die een enorme stilistische veelzijdigheid biedt. Het authentieke, speciale gevoel van met de hand bewerkte oppervlakken is het belangrijkste kenmerk van Matières de Rex. De perfectionistische aandacht voor het detail heeft geresulteerd in zachte, gedifferentieerde kleurnuances die op het tegeloppervlak een esthetisch evenwicht creëren en de stilistische veelzijdigheid vergroot.
 

Authentieke vloertegels met zachte tintnuances

De authentieke smaak, de sensatie van het grote oppervlak van de vloertegels die voortkomen uit de verwerking van het materiaal, zorgen voor een informele en veelzijdige luxe. De tegels van Matières de Rex ontstaan door de gepassioneerde arbeid van perfectie met zachte tintnuances in een merkwaardige esthetische balans. De aanraking is warm, diep en versleten. Een tegelcollectie van mozaïeken, wandtegels en vloertegels die, door een elegant en sobere ontwerp, het perfecte oppervlak voor moderne en trendy omgevingen is.

Matières de Rex badkamertegel
 

Matières de Rex is dualiteit tussen heden en verleden

Een nieuwe stijl, met een nieuwe informele en indrukwekkende uitstraling van het interieur die niet langer gekoppeld is aan het vertoon van materiële goederen maar aan het verrijken van de geest. Ongebruikelijke en opvallende tegelcombinaties en een oppervlakteafwerking die meerdere lagen van levenservaring – zowel oud als modern - en kostbare elementen samenbrengt in één tegel. Rex Cerart creëert met Matières de Rex een sfeer die een heel duidelijk verhaal vertelt, een contrasterende dualiteit die duidelijk specifieke identiteiten uitdrukt. De sterk persoonlijke symbolen gaan terug naar een dimensie van huiselijke intimiteit. De cultuur van het verleden werpt een frisse blik op het heden. Alles is met elkaar verbonden, en een subtiele, authentieke draad maakt het geheel tijdloos.

Matières de Rex buitentegels
 
 

Diversiteit in tegel afmetingen en kleuren

De kleurselectie van de wandtegels en vloertegels biedt zes moderne tinten die, gecombineerd met elkaar, interessante decoratieve composities suggereren. Dit zijn de Matières de Rex kleuren: Sable, Nuage, Gris, Mou, Brun en Barrique. Een breed scala aan grote formaten breidt het assortiment van toepassingen uit, zowel in traditioneel gebruik zoals de woonkamer en eetkamer maar biedt ook tegeldecors voor de badkamer. Een specifiek assortiment vloertegels voor buitenruimtes biedt twee gloednieuwe maten om decoratieve continuïteit tussen de binnen- en buitenruimtes mogelijk te maken. Een terugkeer naar het kleine formaat met een rustieke stijl en bewerkte randen geeft verfijning en details die zo kenmerkend zijn voor de keramische traditie, en moderniseert deze in nieuwe toepassingen zoals het terras, de oprit of zelfs openbare ruimtes.
 
 
Matières de Rex tegels keuken

 

 

 

 

 

Matières de Rex slaapkamertegel

 

 

 

 

 

 

Matières de Rex badkamertegels

 

 

 

 

 

 

 

 

Matières de Rex woonkamertegels


Gepubliceerd in: Tegels