Uw winkelwagen

REX LA ROCHE TEGELS VOOR EEN SMAAKVOL INTERIEUR

Rex La Roche

Rex La Roche vloertegelsRex La Roche is een nieuwe stijl die op informele en directe wijze het interieur interpreteert, niet langer gekoppeld aan het uiterlijke vertoon van materiële goederen maar aan het geven van volledige waarde aan de geest.

Ongebruikelijke en opvallende combinaties, lagen van het leven, oude en nieuwe ervaringen, kostbare elementen die perfect harmoniëren met gerecycleerde voorwerpen, zij creëren allemaal een sfeer die een duidelijke verhaal vertelt: een contrasterende dualiteit die duidelijk specifieke identiteiten uitdrukt. Dit komt allemaal samen in de Rex La Roche tegel.

 

De sterke persoonlijke symbolen die tot uiting komen in deze tegels herinneren aan een dimensie van innerlijke intimiteit. De cultuur van vervlogen tijden neemt een frisse kijk op het heden: alles is verbonden en een subtiele, authentieke draad neemt ons echt mee terug naar een omgeving die tijdloos is. Dit is de invalshoek van waaruit REX elk individueel aspect van het leven beschouwt, zowel sociaal als persoonlijk, om een esthetische aantrekkingskracht te bouwen die neigt naar schoonheid, een fundamenteel beginsel dat inherent is aan de aard van de mens.

 

Rex La Roche stroken tegelsDe relatie tussen mens en natuur wordt gevormd in de collectie La Roche van Rex, een sedimentaire steen die gebaseerd is op een Franse stijl. Rex verkent elegante contrasten, daar waar de romantische charme van de steen uiting geeft aan combinaties die rijk zijn aan de hedendaagse smaak. De Rex La Roche is ook toepasbaar in de badkamer en bijvoorbeeld in stroken achter de keuken.


Gepubliceerd in: Tegels