Uw winkelwagen

RIHO SLIMLINE BADKAMERMEUBEL VOOR DE KLEINE BADKAMER

RIHO Slimline

riho-slimline
RIHO Slimline een compleet nieuw assortiment badmeubelen. Bij het ontwerp van de serie is extra veel aandacht besteed aan het thema ruimtebesparing. SlimLine is een echte probleemoplosser voor de kleine badkamer en is ook uitstekend geschikt voor toepassing in toiletruimten.
SlimLine geeft kleine badkamers alle ruimte
De serie SlimLine van RIHO is bij uitstek geschikt voor kleinere badkamers. De SlimLine wastafelbladen zijn slechts 38 centimeter diep en het vernuftige ladesysteem voorziet in een maximum aan opbergruimte.
De SlimLine wastafelbladen zijn verkrijgbaar in de wit. De badkamermeubelen zijn leverbaar in drie breedtes: 60 cm, 80 cm en 100 cm. De meubelen zijn verkrijgbaar in o.a. de kleuren cremona, finobronz en aluminium, maar ook in hoogglans in o.a. de kleuren wit, pergamon en zwart
Soft-closing ladesysteem.
Onderbouwkasten zijn voorzien van twee volledig uittrekbare laden met een zogenoemd soft-closing systeem: tijdens het sluiten van een lade wordt deze aan het eind van de handeling automatisch aangetrokken. De kasten hebben een stootvaste pvc afkantband, waardoor een lange levensduur is gewaarborgd. RIHO biedt vijf jaar fabrieksgarantie op haar meubelassortiment.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: Badkamermeubels, kleine badkamer, Riho, Slimline