Uw winkelwagen

ROCA SANITAIR ELIPTIC VOOR DE BADKAMER

Roca Eliptic

roca_eliptic

De wastafel is een onmisbaar element dat bepalend is voor de esthetiek en functionaliteit van de badkamer. De vormgeving en het design van de wastafel zijn d e belangrijkste kenmerken wanneer het concept van de badruimte wordt gekozen, omdat deze de trend en de lijn van de ruimte markeren.
Roca sanitair biedt een compleet concept voor het creëren van "wastafel ruimte" en reikt daarbij de beste oplossingen aan zonder het design en de functionaliteit uit het oog te verliezen. De wastafel, het meubel en de spiegel vormen samen één geheel, dat special is ontworpen om in de behoeften van iedere gebruiker te voorzien.
Dankzij de combinatie van verschillende materialen zijn er vele variaties mogelijk, waarbij design en innovatie telkens een zeer belangrijke rol spelen.
De ELIPTIC-serie staat garant voor een bijzondere oplossing. Doordat het concept geschikt is voor kleine of beperkte ruimtes, wordt de dagelijkse gang naar de badkamer nog aangenamer. Het sanitair en het meubel zijn samengesmolten tot een uniek geheel van pure lijnen en vormt een ontwerp waar je niet omheen kunt.
Het wastafelblad en het bovendeel zijn gemaakt van 50 mm dik watervast multiplex en is met natuurlijk houtfineer afgewerkt in de kleur Wengé en voorzien van een geïntegreerd handdoekrek. Optioneel kan er worden gekozen voor een lage kast met lade van 720 x 400 mm die in dezelfde kleur is afgewerkt.

De spiegel uit de ELIPTIC-serie is gemaakt van 5 mm dik gepolijst glas en de bijb ehorende houtfineer lijst is afgewerkt in de kleur Wengé. De afmeting van de spiegel met lijst is 720 x 720 mm. Al deze elementen samen maken van de ELIPTIC een compositie die zeer geschikt is voor gebruikers die op zoek zijn naar een stijlvolle en innovatieve oplossing. Roca adviseert dit nieuwe meubel te combineren met LOFT-kranen (de afgebeelde tweegreeps LOFT-mengkraan is speciaal aangepast voor Roca Eliptic, die eenvoud bevorderen en een harmonieus geheel vormen met de ruimte in de badkamer.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Eliptic, Roca, Sanitair, wandcloset, wastafels