Uw winkelwagen

ROCA SANITAIR MET EEN VERLEDEN EN EEN TOEKOMST

Roca Beyond, Carmen en Armani Baia

Armani Roca BaiaNieuwe producten zoals de BAIA-collectie van Armani / Roca, spectaculaire en exclusieve stukken die de badkamer stijl en exclusiviteit verlenen. Of de Beyond collectie, met een opmerkelijke kosmopolitische stijl, worden getoond naast het herleefde Carmen, een icoon in de geschiedenis van Roca.
 

Roca Carmen is klassiek met moderniteit

Het verleden en de toekomst zijn te vinden in de nieuwe collecties Roca Carmen en Beyond en in Baia, een badkamer collectie ontworpen door Armani. In de 100 jaar van zijn geschiedenis presenteert Roca zijn gewaardeerde historie van producten, dat op zichzelf een archief vormt van hoe de badkamerruimte in de vorige eeuw is geëvolueerd. Hiermee herleeft het één van de meest gelauwerde sanitair series, Carmen, om het opnieuw te interpreteren in een symbolische fusie tussen een inspirerend ontwerp en de nieuwste technologie. Het resultaat is een complete collectie van keramisch sanitair en badkamermeubels die een elegante en klassieke stijl combineren met de moderniteit van de nieuwste innovaties op het gebied van producten voor de badkamer. Het nieuw leven ingeblazen traditionele Roca Carmen neemt dit jaar een leidende en innovatieve rol in. Verjonging van het beste van het verleden is perfect verenigbaar met de hedendaagse ontwikkeling van badkamerproducten met een stedelijk en kosmopolitisch ontwerp.

Roca Carmen badkamer
 

Roca Beyond staat voor innovatie met ervaring

Roca presenteerde ook de Beyond sanitair-collectie, die de toekomst symboliseert in elk van zijn producten zoals de wastafel, het wandcloset en het ligbad. Gefabriceerd met de meest innovatieve materialen die o.a. voor Roca Beyond ontwikkeld zijn in combinatie met de nieuwste technologieën in het ontwerpen van badkamerproducten. Dit maakt Beyond tot één van de meest opmerkelijke innovaties van dit jaar. Deze twee nieuwe collecties symboliseren een ondernemersgeest en filosofie die steeds verder geperfectioneerd is in de eerste eeuw van zijn leven: voortdurend innoveren zonder afstand te doen van de ervaring en rijkdom die de erfenis uit het verleden biedt.
 
 
Roca Beyond sanitair
 

Baia de nieuwe collectie van Armani / Roca

Baia, de luxe nieuwe collectie van Armani / Roca. Met deze nieuwe ontwerpen toont Giorgio Armani opnieuw zijn visie op de badkamerruimte door een combinatie van elementen die een grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen mogelijk maken. Armani / Roca Baia besteedt speciale aandacht aan de ergonomie van elk stuk en op zijn beurt versterken de harmonieuze en vloeiende vormen het gevoel van comfort in de badkamer. De esthetiek roept opzettelijk het verleden op, maar de inspirerende retrostijl wordt op een moderne manier geïnterpreteerd en is gebaseerd op een geavanceerde technologie. Het resultaat is Baia, een veelzijdige collectie van wastafels, vrijstaande baden en badkamermeubilair die zowel modern als tijdloos is. Volledig in overeenstemming met de bekende ontwerpfilosofie van Giorgio Armani versterkt dit nieuwe sanitair de samenwerking tussen de beroemde Italiaanse ontwerper en Roca, en de wens van het merk om te blijven streven naar het beste ontwerp en de meest geavanceerde technologie.
 
Armani Roca Baia wastafel

Armani Roca Baia kranen

 

 

 

 

 

Roca Beyond badkamermeubel


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Sanitair