Uw winkelwagen

RVB KRANEN SULLY MET KRUISGREEP

RVB Sully

rvb-sully-wastafelmengkraan

De aloude kruisgreep beleeft een comeback, maar dan in een eigentijds jasje. De RVB Sully ligt aangenaam en vast in de hand als het roer van een schip. Een meer dan geslaagde combinatie van modern design en tijdloze traditie.

‘Taps for Life’ is meer dan zomaar een slogan. Deze drie woorden drukken de filesofie en de missie van rvb uit om welzijn en levensstijl onlosmakelijk te koppelen aan de duurzaamheid van haar kraanwerk.

rvb-sully-inbouwthermostaatkraan1

Sinds haar ontstaan in 1935 legt rvb zich in haar Brusselse werkplaatsen toe op het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van kraanwerk. Enkel kraanwerk van de hoogste kwaliteit, want alleen dat kan voldoen aan uw eisen en verwachtingen. De strenge selectie van hoogstaande materialen, zoals massief messing, en de zorg waarmee de
producten worden afgewerkt liggen aan de basis van de kwaliteit, de robuustheid en het plezier die de rvb kranen dag na dag bieden. De grote binnenhuisontwerpers kennen die knowhow en doen al jaren een beroep op rvb bij de inrichting van prestigieuze hotels over de hele wereld.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: badmengkraan, Kranen, RVB, Sully, thermostaatkraan, wastafelkraan