Uw winkelwagen

SALONI ECOTREND TEGELS ONTWORPEN DOOR ROBERTO VERINO

Saloni Ecotrend.

Saloni Ecotrend tegelsEcotrend is ontworpen door Roberto Verino met als inspiratiebron ecologie en klimaatverandering. Natuurlijke keramische tegels, die als een duurzaam materiaal, een belangrijke rol spelen in de toekomst van onze planeet. Gedurfde ontwerpen en texturen met hout en cement die een gevoel van karakter overbrengen aan de ruimte die wordt verzacht met bloemmotieven of elegante glazen mozaïektegels.

De nieuwe Ecotrend collectie van Saloni markeert de voortzetting van een succesvolle joint venture met deze ontwerper die nu haar negende jaar in gaat en al heeft geleid tot zeven succesvolle collecties. Het werk van Roberto Verino, een van de topontwerpers uit de Spaanse modewereld, is een duidelijk bewijs dat het mogelijk is cultuur, soberheid, elegantie en rationaliteit te combineren. Net als bij zijn vorige ontwerpen ligt de nadruk op de restauratie van klassieke ruimtes met behulp van milieuvriendelijke materialen, die oproepen tot het genereren van innovatieve en elegante ideeën. Deze nieuwe producten combineren de traditie van de grote ruimtes en lofts met avant-garde stromingen, met materialen die vol zijn van persoonlijkheid en textuur.

Vloertegels, geïnspireerd op houten planken, die contrasteren met de onbedekte bakstenen muren of ijzeren balken. De wandbekleding doet denken aan cement terwijl de tegels met bloemmotieven of mozaïeken bedoelt zijn om op maat gemaakte ruimtes en gebieden te creëren. Ecotrend is een collectie van in het oog springende producten die een sterke invloed hebben op de ruimtes waarin ze worden gebruikt.


Gepubliceerd in: Tegels Gerelateerde artikelen: Saloni, Tegels, vloertegels, wandtegels