Uw winkelwagen

SANIBROYEUR SANICOMPACT COMFORT ECO+ WANDCLOSET MET VERGRUIZER

Sanibroyeur wandcloset

Sanibroyeur-Sanicompact-Comfort-EcoSanibroyeur Sanicompact Comfort Eco+.Dit is een modern design wandcloset met ingebouwd vermaal- en pompsysteem. Dankzij de innovatieve Eco+ technologie is dit compacte toilet zuinig en milieuvriendelijk.

Door de Eco+ technologie kan de consument een keuze maken tussen een waterverbruik van 1,8 en 3 liter per spoelbeurt (dual-flush bediening). Door deze innovatie wordt een aanzienlijk voordeel behaald op de waterfactuur. Daarnaast draagt de technologie een steentje bij aan de bescherming van het milieu, door alleen het water te verbruiken dat nodig is. Een gezin van 4 personen verbruikt met het Eco+ systeem tot 13.000 liter water per jaar minder t.o.v. een traditioneel toilet.

De Eco+ technologie wordt toegepast op de Sanicompact-toiletten Comfort, 48, Luxe, 43 en Elite. Aantrekkelijke kenmerken van het eigentijdse wandcloset zijn het elegante design, de soft-close zitting en de geluidsarme werking. De Sanicompact Comfort Eco+ heeft een maximale opvoerhoogte van 3 meter verticaal en 30 meter horizontaal. Het maximaal opgenomen vermogen bedraagt 550W en de maximum temperatuur 35º C. De afmetingen van het wandcloset zijn 420 x 515 x 430 > 600 mm. De Sanibroyeur Sanicompact® Comfort Eco+ wordt geleverd inclusief een metalen frame.
Meer info Sanibroyeur


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Sanibroyeur, toilet, wandcloset