Uw winkelwagen

SCHELL COMPACT II URINOIRSPOELER

Schell urinoir spoeler

Schell urinoir urinoir spoelunitNieuw van Schell de Compact II urinoirspoeler is nu leverbaar als ruwbouwmodule geschikt voor montage in metall-stud wanden en voor in- en ommetseling. De geruisarme spoeler wordt bediend middels separaat verkrijgbare afbouwsets.
Inbouw-spoelers voor urinoirs zijn zowel in de renovatie als in de nieuwbouw niet weg te denken. Voor een optisch moderne en efficiënte installatie is de urinoir-drukspoeler Compact II uitermate geschikt. De inbouwdrukspoeler is stil en het kunststof zelfreinigende binnenwerk is onderhoudsarm. Bij elke bediening wordt het binnenwerk middels een reinigingsnaald gereinigd waardoor geen kalkaanhechting  plaatsvindt.

De Schell Compact II urinoirspoeler is leverbaar in drie montagevarianten te weten: ruwbouwbox voor in- en ommetseling, de ruwbouwmodule voor metall-stud wanden of in- en ommetseling en de montagemodule voor voorwandmontage. De ruwbouwmodule is uniek en mede door de aantrekkelijke prijsstelling een goed alternatief bij het groeiend aantal metall-stud toepassingen. De ruwbouwmodule kan eenvoudig tussen de c profielen geschroefd of geknepen worden. Alle aansluitingen zijn reeds vooraf gemonteerd, alleen de hoogte dient nog specifiek op het urinoirtype te worden afgesteld.

De Schell Compact II urinoirspoeler wordt standaard geleverd als uitvoering met manuele bediening maar kan middels afbouwsets naar keuze ook uitgevoerd worden als Infrarood, HF (hoogfrequent) of LC uitvoering. Bij deze laatste uitvoering wordt er in de siphon gedetecteerd of het urinoir gebruikt wordt. Deze wijze van detecteren is uiterst nauwkeurig en ongevoelig voor storingen van buitenaf. Alle elektronische urinoirsturingen zijn leverbaar in batterij of 220V uitvoering.

De afbouwsets zijn verkrijgbaar in Wit, Chroom en geborsteld rvs. De geborsteld rvs uitvoering is vandaalbestendig en hierdoor uitermate geschikt voor toepassing in openbare ruimten.


Gepubliceerd in: Diversen Gerelateerde artikelen: inbouwreservoir, Schell, urinoir